Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Με σοβαρότητα για το τρίποντο



Το παιχνίδι με τους Νέους   Δραπετσώνας αποτελεί μία ακόμα αναμέτρηση στην οποία  ο Εθνικός θα κληθεί να  κερδίσει για να κρατήσει τη διαφορά από τον Ερμή Κορυδαλλού. Οι Νέοι  είναι στην 3η θέση της βαθμολογίας και κανείς δεν δικαιούται και δεν θέλει  να πιστεύει ότι  όλα θα έρθουν εύκολα.  Μαργαρίτης Χατζηαλέξης και Αργύρης Σάμιος  μίλησαν στο Εθνικός Tv  για το  εν λόγω ματς  ,αλλά και για τη συνέχεια ..


Αναλυτικά:

Μαργαρίτης Χατζηαλέξης

Για το παιχνίδι με τους Νέους Δραπετσώνας:  Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι με τους αντίπαλους μας να είναι Τρίτη στη βαθμολογία.. Είναι πολύ ανεβασμένη σαν ομάδα και το εν λόγω ματς δεν έχει καμία σχέση με το ματς του πρώτου γύρου που έληξε 0-3

Για το παιχνίδι με την Χαραυγή και το σκληρό παιχνίδι: Εχω μάθει όλα αυτά τα χρόνια που κάνω  τον προπονητή  να βλέπω τους παίκτες σαν παιδιά μου.Οταν βλέπω να χτυπάνε αντιαθλητικά κάποιον παίκτη μου τρελαίνομαι.Εχω παράπονα από τον διαιτητή του αγώνα με την Χαραυγή γιατί δεν προστάτευσε τους παίκτες μου  που ακόμα δεν μπορούν να συνέλθουν από τα χτυπήματα. Η βαθμολογική θέση  της δεν της αξίζει μιας και έχει καλό προπονητή και καλούς παίκτες που αν προσπαθούσαν να παίξουν ποδόσφαιρο όπως εμείς ο  κόσμος θα χαιρόταν το θέαμα..

Για τα επόμενα ματς: Ξεκίνησε ο δεύτερος γύρος και όποιο παιχνίδι τελειώνει δεν ξαναγυρνάει .Εγώ δεν κοιτάω  ούτε τα πλει οφ, ούτε τον  τελικό   με το Μοσχάτο παρά μόνο τους  Νέους Δραπετσώνας..


Για το καλό κλίμα: Σημασία έχει ότι με τη βοήθεια του Προέδρου φτιάχτηκε αυτή η ομάδα. Ο Πρόεδρος μου έχει δώσει όλα τα εχέγγυα για τη λειτουργία της ομάδας  .Υπάρχει ηρεμία και αυτή βγαίνει και μέσα στον αγωνιστικό χώρο .Παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, ο κόσμος το ευχαριστιέται και για αυτό έρχονται όλο και περισσότεροι.

Αργύρης Σάμιος:


Για τις εντυπώσεις του από την ομάδα: Η ομάδα είναι υγιέστατη με εξαιρετική διοίκηση ,το τεχνικό τιμ και τους ποδοσφαιριστές. Έκανα μία πολύ καλή επιλογή και πιστεύω ότι θα πετύχουμε τους στόχους μας.  Οι διαφορές  με τις επαγγελματικές κατηγορίες υπάρχουν ,αλλά ο Εθνικός δεν έχει να ζηλέψει  τίποτα από ομάδες της football league 2 και Football league.  

Για το όνειρο της ανόδου: Εμείς θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά ,κάθε Κυριακή να κερδίζουμε ,να πάρουμε το κύπελλο και στα μπαράζ να ανέβουμε.

Για το παιχνίδι  με τους Νέους και τις σκληρές άμυνες: Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι ,μιας και όποια ομάδα παίζει με τον Εθνικό δίνει και το κάτι παραπάνω..Εμείς πρέπει να είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι..Σε κάθε ματς θέλει υπομονή . Μακάρι σε κάθε ματς να σκοράρουμε γρήγορα για να ανοίγουν οι αντίπαλες άμυνες ..Με την κατάλληλα τακτική το γκολ αργά ή γρήγορα έρχεται…Απλά μέσα στο παιχνίδι χρειάζεται υπομονή.
  


About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment