Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Ενα και ήταν αρκετό

Πιο εύκολα απ' ό,τι μαρτυράει το τελικό 1-0, ο Εθνικός λύγισε τον Πολυκράτη στο Ελληνικό και διατήρησε την διαφορά των εννιά πόντων από τον δεύτερο Ερμή..


Εκτός αποστολής έμεινε ο Ανδριόλας που μάλιστα βρέθηκε στο νοσοκομείο για να κάνει εξετάσεις  όσον αφορά στο πρόβλημα που έχει στη μέση του. Στην 18αδα ο Κάνδιας που θα μπεί αν παραστεί ανάγκη..
Δείτε εδώ το ρεπορτάζ του  0-0 στον πρώτο γύρο.
Δείτε ξανά πατώντας εδώ το θρίαμβο επι του Ερμή.

Ο Μαργαρίτης Χατζηαλέξης παρατάσσει την εξής 11άδα..Τερματοφύλακας ο Χατζημαρινάκης..Απο δεξιά προς αριστερά Γκορόγιας,Μπενά,Παπαιωάννου,Ξενιτόπουλος.  Αμυντικά χαφ Σάμιος και Χαλιμούρδας,  με τον Ηλιόπουλο δεξιά , τον Αθνασόπουλο αριστερά και τον Σταφσουλάι πίσω απο τον Παυλόπουλο.
H αναμέτρηση ξεκίνησε με τον Εθνικό να χάνει τρεις ευκαιρίες στα τρία πρώτα λεπτά  με Παυλόπουλο,πρωταγωνιστή ,αλλά στο 11ο λεπτό έγινε το 1-0..Απο δεξιά  υποήρξε όμορφη ανάπτυξη των ποδοσφαιριστών μας , με τον Παυλόπουλο να βγάζει την πάσα ,οι αμυντικοί έχασαν τη ..μπάλα και ο Σάμος με δυνατό αριστερό σουτ λίγο μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0..
6 λεπτά αργότερα, ο Γκορόγιας έβγαλε σέντρα από δεξιά ,αλλά η κεφαλιά του Σταφσουλάι πέρασε άουτ. .Το ...Ελληνικό εχει κατηφορίσει και οι Πειραιώτες συνεχίζουν να χάνουν ευκαιρίες.

Mε την έναρξη του δεύτερου μέρους ο Μαργαρίτης Χατζηαλέξης προχώρησε σε δύο αλλαγές. Στη θέση του Σταφσουλάι πέρασε ο Λύγκος και στη θέση του Παυλόπουλου πέρασε ο Σαλίμπασα.

Στο 51' έπειτα από σέντρα του Αθανασόπουλου και πάσα του Λύγκου, ο Σάμιος σούταρε κι έδιωξε εντυπωσιακά ο πορτιέρο του Πολυκράτη.

60' Τρίτη αλλαγή για τον Εθνικό. Ο Γαλάνης αντί του Αθανασόπουλου.

62' Ακυρώθηκε κακώς γκολ για τον Εθνικό. Έπειτα από σέντρα του Γαλάνη, ο Χαλιμούρδας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με τον διαιτητή της αναμέτρησης να ακυρώνει το γκολ ως επιθετικό φάουλ επί του τερματοφύλακα του Πολυκράτη.

65' Ο Λύγκος έφυγε από τα δεξιά σούταρε έξω από την περιοχή απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Πολυκράτη, με τον πορτιέρο των φιλοξενούμενων να αποκρούει πάλι το κοντινό σουτ του Σάμιου

72' Δεύτερο ακυρωθέν γκολ για τον Εθνικό. Από κόρνερ του Γαλάνη , ο Μπένα με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, με τον ρέφερι του αγώνα να ακυρώνει αναίτια το γκολ!

Λήξη του αγώνα με το Εθνικό να κερδίζει 1-0 τον Πολυκράτη, χάρη σε γκολ του Σάμιου.


Πολυκράτης:  Ορφανίδης,Δαγκλής,Λάππας,Ροφάτης,Τσάφος,Λαμπρινού, Λουμίδης(64 λ.τ Βλάμης) ,Σέντρι, Ζαρίκος(57 λ.,τ Σβόλης) Τσελίκια, Παπαδόπουλος(77 λ.τ Μερκούρης)


About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment