Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Επαγγελματικό διπλό...

Σε ένα ματς  στο οποίο ο χαρακτήρας του είχε χαρακτηριστεί ως τελικός, ο Εθνικός κατάφερε να πετύχει επαγγελματική νίκη επι της Χαραυγής με 0-3 ...Ωστόσο υπάρχει ανησυχία για τους τραυματισμούς των Γιουβανέλλη και Κάνδια..


Ο Μαργαρίτης Χατζηαλέξης έχοντας και τους αμφίβολους  στην αποστολή παρέταξε την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα..Τερματοφύλακας ο Ανδριόλας. Απο δεξιά προς αριστερά οι Τσαραούσης,Μπενάς ,Κάνδιας,Γαλάνης. Αμυντικά χαφ, Χαλιμούρδας, Γιουβανέλης και μπροστά τους ο Σάμιος. Αριστερά ο Σταφσουλάι και δεξιά ο Γκορόγιας με τον Λύγκο μοναδικό προωθημένο..
Το πρώτο τέταρτο του αγώνα  βρήκε τις δύο ομάδες  να προσπαθούν να διαβάσουν η  μία το παιχνίδι της άλλης ,ωστόσο στο 13 η ατυχία μας χτύπησε την πόρτα καθώς ο Γιουβανέλης τραυματίστηκε και αποχώρησε με τον Αθανασόπουλο να παίρνει τη θέση του.Ο Εθνικός είχε τον έλεγχο του αγώνα ,αλλά φάσεις δεν μπορούσαν να βγούν..Τελικά στο 32, απο φάουλ του Σάμιου , ο  Χαλιμούρδας έκανε το 0-1 με κεφαλιά. Η απουσία του "Γιούβα" ανάγκασε τον κόουτς  Χατζηαλέξη να  γυρίσει πιο πίσω τον Σάμιο δίπλα στο Χαλιμούρδα βάζοντας τον Σταφσουλάι πίσω απο τον Λύγκο με εντολή να βγαίνει ως κρυφός φορ,ενώ ο Αθανασόπουλος έπαιξε αριστερά .Την ίδια ώρα η ομάδα μας έδινε χώρους στην Χαραυγή ,θέλοντας να βρεί χώρους με τους γρήγορους ακραίους..
Στην επανάληψη δεν άλλαξε τίποτα στη ροή του αγώνα , όμως στο 57, έγινε το 0-2 απο τον Αθνασόπουλο που έκανε ντάμπλ στα γκολ του κόντρα στη Χαραυγή μετά το πρώτο παιχνίδι..Οι παίκτες μας έκλεψαν ωραία τη μπάλα  απο το χώρο του κέντρου και μετά απο κάθετη μπαλιά προς τον "Αθανασό" που σκόραρε. 8  λετά αργότερα, ο σκόρερ είχε δοκάρι..Πρώτη ευκαιρία για την Χαραυγή στο 70 ,αλλά ο Ανδριόλας νίκησε τον  αντίπαλο φορ, Εν συνεχεία  οι γηπε3δούχοι απώλεσαν ένα ακόμα τετ ατετ, με τον Εθνικό να μην αλλάζει ρώτα...Πάντως,η ατυχία μας χτύπησε εκ ΄νεου την πόρτα με τον Κάνδια να αντικαθίσταται αναγκαστικά με τον Παπαιωάννου,ενώ ο Σταφσουλάι αντικαταστάθηκε απο τον Σαλίμπασα.Αποβολή  για την Χαραυγή με τον Γκουγκούρη,ενώ στο 89 , ο Αθανασόπουλος πέτυχε το τρίτο γκολ για το 0-3...




About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment