Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Tα νέα των ακαδημιών

Διαβάστε τα τελευταία αποτελέσματα των ακαδημιών..       
                               




Εθνικός-Παναθηναικός 8-3(ΠΑΜΠΑΙΔΙΚΟ)
Ιδανικότερη αρχή δεν θα μπορούσε να φανταστεί η ομάδα του Μάκη Σαμιώτη για τη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος του Ελαιώνα, αφού συνέτριψε τον Παναθηναικό με 8-3. Οι παίχτες του Εθνικού είχαν πολύ καλή απόδοση καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και δεν έδωσαν σε κανένα σημείο του αγώνα το δικαίωμα στον αντίπαλο να πιστέψει σε κάτι. Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο Σκορδίλης, ο οποίος πέτυχε τα 4 από τα 8 τέρματα της ομάδας μας. Τα άλλα γκολ πέτυχαν οι Αλιάσης, Καγιάσης(2) και Στάφα. Το σπουδαίο είναι οτι τα 6 γκολ μπήκαν με πανέμορφες ομαδικές προσπάθειες και συνεχόμενες εναλλαγές της μπάλας. Ο προπονητής Μάκης Σαμιώτης χρησιμοποίησε τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:
1)Ντόσκορης
5)Γεωργίου(ΑΡΧΗΓΟΣ)
10)Κονόμης
28)Τσιτσίρης
29)Σκορδίλης
45)Αλιάσης
58)Βατίστας Αντρέας
62)Αγραβαράς
(βασική 8άδα)
15)Παναγιωτόπουλος
2)Στάφα
32)Έξαρχος
33)Καγιάσης
63)Μπουνίτσης



               
ΦΩΣΤΗΡΑΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ 3-2 (23/2/13) Προπαιδικό

Σε ένα δυνατό και ωραίο παιχνίδι, με πολλές φάσεις ο Φωστήρας στάθηκε πιο τυχερός και πήρε την νίκη στα σημεία.
Στο α’ μέρος και οι 2 ομάδες είχαν καλή κυκλοφορία και ο μεν Εθνικός είχε λίγο περισσότερο την κατοχή, αλλά ο Φωστήρας είχε την εδαφική υπεροχή, καθώς η ομάδα μας  είχε τις γραμμές της πολύ πίσω. Αποτέλεσμα ήταν να μην πλησιάσει με αξιώσεις την αντίπαλη εστία. Σε αυτό συνέτεινε και η πολύ καλή άμυνα του Φωστήρα, που με 2 πολύ δυνατά, γρήγορα και υψηλόσωμα στόπερ καθάριζε τις φάσεις με σχετική ευκολία.
Η εξέλιξη του παιχνιδιού κοντά στην εστία μας για πολύ ώρα, δημιούργησε αντικειμενικούς κινδύνους και όποια λάθη (ακόμα και κόντρες) έγιναν, μετατράπηκαν σε γκόλ με αποτέλεσμα να βρεθούμε πίσω με 3 γκολ στο ημίχρονο.
Στο β μέρος οι αλλαγές που έγιναν σε παίκτες, στήσιμο και σύστημα και ο εγωισμός και η ποιότητα των παικτών μας, δημιούργησαν μια τελείως διαφορετική εικόνα, και ο Εθνικός κυριάρχησε ολοκληρωτικά.  Το παιχνίδι παίχτηκε στο μισό γήπεδο, με την ομάδα μας συνεχώς στην επίθεση (οι τερματοφύλακες μας ήταν θεατές). Μείωσε αρχικά σε 3-1 μετά από πάσα του Αλιάσι στον Βατίστα και  δυνατό αριστερό σουτ του τελευταίου έξω από την περιοχή, στην δεξιά γωνία του τερματοφύλακα του Φωστήρα.  Δημιούργησε ευκαιρίες στη συνέχεια και ξαναμπήκε στο παιχνίδι όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Παπαδημητριάδη, η μπάλα έφτασε στον αμαρκάριστο μέσα στην περιοχή Σκορδίλη, που με σουτ στην δεξιά γωνία έκανε το 3-2.
Συνολικά στο ημίχρονο αυτό ο Εθνικός έχασε ευκαιρίες να ισοφαρίσει ή και να πάρει το παιχνίδι, με σπουδαιότερη όταν ο Δημητρόπουλος βρέθηκε μόνος του μπροστά στην εστία, μετά από ασθενή απόκρουση του τερματοφύλακα σε κτύπημα φάουλ του Παπαδημητριάδη, αλλά η κεφαλιά του πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Εθνικός :
Ντόσκορης, Τσιτσιρής, Αγραβαράς, Παπαδημητριάδης, Στουραΐτης, Γεωργίου, Θεολόγος, Βατίστας, Παλούκης, Δημητρόπουλος, Αλιάσι – Δαφνάκης, Βρεττάκος Ι, Σκορδίλης, Παναγιωτόπουλος, Βρεττάκος ΙΙ,.

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment