Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Tα τελευταία αποτελέσματα(Ακαδημίες)

Διαβάστε όλα τα αποτελέσματα των ακαδημιών της ομάδας μας  ...


Aναλυτικά:




Εθνικος-Χαραυγη 3-2
(ΠΑΜΠΑΙΔΙΚΟ)
Φιλικό είχε το πρόγραμμα αυτή την εβδομάδα για την ομάδα του Μάκη Σαμιώτη, αφού η ομάδα μας προκρίθηκε στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος του Ελαιώνα. Οι πιτσιρικάδες του Εθνικού παρά το πολύ κρύο και τη συνεχόμενη βροχή, απέδωσαν καλό ποδόσφαιρο, δείχνοντας σοβαρότητα ακόμα και σ' ένα παιχνίδι φιλικού χαρακτήρα. Το σκορ άνοιξε με τυχερή σέντρα-σουτ ο Μπουνίτσης, το 2-0 έγινε από τον Σκορδίλη, έπειτα από τρομερό passing game και σωστή τελική πάσα από τον Στάφα. Το 3-1 έκανε ο Έξαρχος με αριστερό κεραυνό εκτός περιοχής. Οι φιλοξενούμενοι απλά αρκέστηκαν σε μείωση του σκορ. Ο προπονητής Μάκης Σαμιώτης χρησιμοποίησε τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:
1)Παναγιωτόπουλος
2)Στάφα
10)Κονόμης
29)Σκορδίλης
32)Έξαρχος(ΑΡΧΗΓΟΣ)
38)Καγιάσης
49)Μπένας Αλέξανδρος
63)Μπουνίτσης
(βασική 8άδα)
5)Γεωργίου
11)Δόξας
27)Βατίστας Τάσος


                                                  Εθνικός-Πυρρίχιο  1-0

Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα του προπαιδικού.
Ο Πυρρίχιος εμφανίστηκε πιο επιθετικός στην έναρξη του αγώνα και με πιο μεγαλόσωμα και δυνατά παιδιά πίεσε την ομάδα μας. Η ομάδα μας προσπάθησε να παίξει με την μπάλα κάτω, σταδιακά ισορρόπησε το παιχνίδι και στο δεύτερο μισό του ημιχρόνου ήταν καλλίτερη και δημιούργησε και έχασε καλές ευκαιρίες. Σπουδαιότερες ήταν 2 σούτ του Αλιάσι από καλή θέση μέσα από την περιοχή που απέκρουσε ο πανύψηλος τερματοφύλακας του Πυρρίχιου και μια ευκαιρία του Παλούκη από κοντά.
Στο β’  ημίχρονο ο Εθνικός ήταν καλλίτερος και σκόραρε όταν σε μπροστινή μπαλιά του Παλούκη προς τον Δημητρόπουλο, ο τερματοφύλακας του Πυρρίχιου έκανε λάθος εκτίμηση και έτσι ο Δημητρόπουλος πέρασε μόνος του στην περιοχή και «μπήκε με την μπάλα στα δίχτυα».
Μοιρασμένο παιχνίδι στη συνέχεια με τον Πυρρίχιο να έχει σπουδαία ευκαιρία με σούτ μέσα από την περιοχή στο δοκάρι.

Εθνικός :
Παναγιωτόπουλος, Τσιτσιρής, Αγραβαράς, Παπαδημητριάδης, Στουραΐτης, Βρεττάκος Ι, Θεολόγος, Βατίστας, Παλούκης, Δημητρόπουλος, Αλιάσι – Δαφνάκης, Βρεττάκος ΙΙ, Παράσχης.
Προπονητής: Δημήτρης Καλογερόγιαννης.



                                                Εθνικός-Σαλαμινομάχοι   1-1
ΠΑΙΔΙΚΟ Πρωτάθλημα ΕΠΣΠ

Διπρόσωπη η ομάδα των παίδων δεν κατάφερε να νικήσει ένα κατώτερο αγωνιστικά αντίπαλο, το σάββατο στο ΣΕΦ.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλλίτερους οιωνούς, καθώς η ομάδα μας εμφανίστηκε στο πρώτο ημίχρονο με νέο σχήμα (με εσωτερικές αλλαγές) που της έδωσε φρεσκάδα και γρήγορη ανάπτυξη.  Δημιούργησε ευκαιρίες, έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο και προηγήθηκε, όταν ο Αποστολόπουλος σούταρε δυνατά αριστερά μέσα στην περιοχή, ο τερματοφύλακας απέκρουσε προσωρινά και ο Κατσάρας που είχε ακολουθήσει έξυπνα την φάση σκόραρε από κοντά. Αν η ομάδα ήταν πιο ομαδική στην επίθεση, το παιχνίδι θα είχε τελειώσει από το α΄ μέρος, αλλά μετά το γκολ σταδιακά έκαναν την εμφάνιση τους όλο και περισσότερες ατομικές ενέργειες.

Στο β΄ ημίχρονο η ομάδα βγήκε στο γήπεδο, αλλά ξέχασε στα αποδυτήρια το καλό της πρόσωπο και την φρεσκάδα της. Παρόλα αυτά η διαφορά δυναμικότητας με τον αντίπαλο ήταν εμφανής και η ομάδα μας δημιούργησε 3 τουλάχιστον καλές ευκαιρίες, που δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ, είτε λόγω του αντιπάλου τερματοφύλακα, είτε κυρίως από έλλειψη ομαδικότητας στο τελείωμα των φάσεων. Όπως λέει και ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου, όταν χάνεις ευκαιρίες δέχεσαι γκολ και έτσι οι Σαλαμινομάχοι, σε μια από τις ελάχιστες φορές που πλησίασαν το τέρμα μας, εκμεταλλεύτηκαν ασυνεννοησία στην άμυνα μας και ισοφάρισαν.

Εθνικός : Ελθίνι, Ηλιόπουλος, Σιγαλάκος,  Λεκαράκος, Παλούκης, , Σκορδίλης, Τόσκα, Πίσσας, Φωτιάδης, Αποστολόπουλος, Κατσάρας -  Πετράι , Χαιρέτας.  Προπονητής: Δημήτρης Δίελας.


About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment