Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Και τώρα Νέοι Δραπετσώνας


Ο χαρακτήρας  του Εθνικού φάνηκε για ακόμα μία φορά σε ένα κρίσιμο παιχνίδι . Όταν  ο Μαργαρίτης Χατζηαλέξης και οι παίκτες του μιλούσαν για τελικό  κόντρα στην Χαραυγή  ήξεραν τι έλεγαν και για αυτό το λόγο   επέδειξαν τεράστια σοβαρότητα που   έγινε ακόμα μεγαλύτερη όταν η ομάδα έχασε τον Γιουβανέλλη με τραυματισμό.

Η είσοδος του Αθανασόπουλου ,επέβαλλε αλλαγές  σε πρόσωπα, αλλά όπως έχουμε ξαναγράψει το τρίπτυχο  ποιότητα-σοβαρότητα-καθαρό μυαλό  ήταν ικανά για να φέρουν  το τρίποντο. «Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος από τον τρόπο που παίξαμε. Τα παιδιά δεν έχασαν τον αγωνιστικό προσανατολισμό τους μετά τον τραυματισμό του Γιουβανέλλη και όντας πιστοί στο αγωνιστικό μας πλάνο μπορέσαμε να κερδίσουμε», ήταν τα πρώτα λόγια του  κόουτς Μαργαρίτη Χατζηαλέξη.  « Όπως είχαμε πει και πριν το ματς , αυτή η αναμέτρηση ήταν η πλέον κομβική γιατί η Χαραυγή είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα που αδικείται από την βαθμολογική της θέση. Εμείς καταφέραμε να εξουδετερώσουμε τα ατού τους, «χτυπήσαμε» γρήγορα στις αντεπιθέσεις και πήραμε το τρίποντο. Πλέον κοιτάμε τους Νέους Δραπετσώνας»
Από την άλλη πλευρά , ο Δημήτρης Τσαραούσης επέστρεψε  στην 11άδα μετά τον  τραυματισμό του και βοήθησε πάρα πολύ σε ρόλο δεξιού μπακ …  «Τόσο καιρό με τον τραυματισμό μου στον προσαγωγό ένιωθα σαν θηρίο στο κλουβί.  Ο προπονητής μας είχε προετοιμάσει εξαιρετικά για αυτό το παιχνίδι  και  μέσα στο γήπεδο βγήκαν όλα . Όπως έχουμε ξαναπεί και άλλες φορές  κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά χωρίς πολλά λόγια, και στο τέλος να πανηγυρίσουμε την άνοδο..»

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment