Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

"Καθάρισε" και τον Αργοναύτη

Το αήττητο του Εθνικού συνεχίζεται και η πρώτη θέση παραμένει σε ...κυανόλευκο φόντο..Το 3-0 επι του Αργοναύτη ήρθε πιο δύσκολα  απο ότι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα ,μιας και οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν με αμυντικούς προσανατολισμούς και ενίοτε πολύ σκληρά....

Πολλά τα αμυντικά προβλήματα για την ομάδα του Χατζηαλέξη που δεν έχει στη διάθεση του τρία απο τα βασικά στελέχη της άμυνας. Ο λόγος για τους Τσαραούση, Κάνδια και Μπενά  που υποφέρουν απο τραυματισμούς.
Ετσι λοιπόν ο κόουτς της ομάδας μας -όπως είναι απόλυτα φυσικό-χρειάζεται να κάνει αλλαγές για να μπορέσει να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Ετσι λοιπόν στο 4-2-3-1 παρατάχθηκαν οι εξής: Τερματοφύλακας ο Ανδριόλας  ,απο δεξιά προς αριστερά οι Γκορόγιας  , Παπαιωάννου ,Χαλιμούρδας, Ξενιτόπουλος . αμυντικά χαφ ,Σάμιος ,Γιουβανέλλης και μπροστά τους ο Σαλίμπασα. Δεξιά ο Αθανασόπουλος,αριστερά ο Γαλάνης και μπροστά ο Λύγκος
O Aργοναύτης ξεκίνησε με τους εξής:
Καραμαλιγκας  Καπασακαλης, Γαζελίδης, Μπαμπουλης, Νερσεσιάν, Παπαφωτης, Λιάρος, Δημητρόπουλος, Λαδικος, Νικανδρος, Χειράκης.
Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Αργοναύτης, ελέω απουσιών, έχει στον πάγκο μόλις τρεις παίκτες..
Ο Εθνικός ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι, θέλοντας να δείξει απο την αρχή ποιός είναι το αφεντικό . Οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν πίσω απο το κέντρο και με διπλή ζώνη άμυνας προσπαθούσαν να κλείσουν διαδρόμους. Στο 9ο λεπτό ακυρώθηκε γκολ του Ξενιτόπουλου  ,μιας και ο διαιτητής ανέφερε ότι στο κοντρό της μπαλας απο τον σκόρερ ,χρησιμοποιήσε το χέρι του.
Eνίοτε οι αντίπαλοι μας χρησιμοποιούν  σκληρό παιχνίδι θέλοντας να εκνευρίσουν τους παίκτες του Εθνικού  με αποτέλεσμα ο Λύγκος να πάρει κάρτα για διαμαρτυρία σε πέναλτι το οποίο του έγινε ,αλλά ο διαιτητής αρνήθηκε να καταλογίσει την εσχάτη των ποινών.
Tρία λεπτά πρίν το τέλος του ημιχρόνου,  ο Αθανασόπουλος κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του απο αμυντικό του Αργοναύτη(πιθανότατα ο  Μπαμπουλής) και ο Χαλιμούρδας εκτέλεσε την εσχάτη των ποινών για το 1-0...Ο Εθνικός στο πρώτο μέρος ,ενώ είχε κατοχή μπαλας ,προσπαθούσε να δημιουργήσει φάσεις βρήκε μπροστά ένα αμυντικό τείχος  διανθισμένο με σκληρό παιχνίδι και ένα διαιτητή που χωρίς λόγο πήγε να δημιουργήσει προβλήματα.
Το δεύτερο ημίχρονο  ξεκίνησε με γκολ ..Σκόρερ στο 46, ο Σταφσουλάι που μπήκε αλλαγή στη θέση του Λύγκου. Ηταν η εξαιρετική κάθετη μπαλιά απο τον Σάμιο και ωραίο τελείωμα απο τον 25χρονο επιθετικό.
Η αναμέτρηση κυλούσε πιο ήρεμα στην επανάληψη με τον Εθνικό να έχει εκ νέου κατοχή της μπάλας, με τον Χατζηαλέξη να κάνει ακόμα μία αλλαγή με τον Μιχαήλ να παίρνει τη θέση του Γιουβανέλλη ,ενώ στο 73, ο Παυλόπουλος πήρε τη θέση του Σαλίμπασα. Οι Πειραιωτες συνέχιζαν να πιέζουν  δημιουργώντας πολλές  ευκαιρίες ,αλλά άλλοτε ο τερματοφύλακας των αντιπάλων μας και άλλοτε η αστοχία των επιθετικών μας κρατούσε το σκορ στα επίπεδα του 2-0.Τελικά στο 89, ο Εθνικός κατάφερε να σκοράρει ένα ακόμα γκολ ,χάρις στο εξαιρετικό σουτ  του Μιχαήλ  που διαμόρφωσε το 3-0..



About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment