Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Σκοράροντας...ντόρτια στην βροχή

Για 40 λεπτά ,η ομάδα του Ρέντη έδειχνε ικανή να δημιουργήσει ζημιά  στην ομάδα του Εθνικού, ωστόσο ο νόμος του ισχυρού και του ...αρχηγού(Χαλιμούρδας) μίλησε με τον καλύτερο τρόπο και με εμφάνιση διαστημική στο δεύτερο μέρος το εύθραυστο 1-2, μετατράπηκε σε 1-4...Κάπως έτσι καταγράφηκε ακόμα μία νίκη για την ομάδα μας. 

Καλώς ορίσατε στο pregame του αγώνα Ενωση Ρέντη -Εθνικός, που μπορείτε να το παρακολουθήσετε απο το σάιτ της ομάδας μας σε ζωντανό σχολιασμό.

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, ο Εθνικός είχε επικρατήσει πολύ δύσκολα με 1-0  χάρις σε φάουλ του Χαλιμούρδα..Δείτε εδώ πώς είχε διαμορφωθεί το τελικό αποτέλεσμα.

Δείτε πατώντας εδώ  τι δήλωσαν για το παιχνίδι ο προπονητής μας Μαργαρίτης Χατζηαλέξης και ο επιθετικός μας Μανώλης Λυγκος.

Eκτός αποστολής ο τραυματίας Τσαραούσης.

Ο Μαργαρίτης Χατζηαλέξης παραττάσει την  εξής ενδεκάδα: Τερματοφύλακας ο Ανδριόλας ,απο δεξιά προς αριστερά οι Γκορόγιας,Μπενά,Κάνδιας,Ξενιτόπουλος. Αμυντικά χαφ οι Χαλιμούρδας,Γιουβανέλλης και μπροστά τους ο Σάμιος.Δεξιά ο Σταφσουλάι και αριστερά ο Γαλάνης,ενώ μονναδικός προωθημένος θα είναι ο Μανώλης Λύγκος.
H αναμέτρηση διεξάγεται κάτω απο αντίξοες συνθήκες  με καταρρακτωδη βροχή  και δύο παιχνίδια απο πρίν να επιβαρύνουν τον αγωνιστικό χώρο..Περίπου 200 φίλοι της ομάδας βρίσκονται στις εξέδρες.
Στο πρώτο μισάωρο , οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να παίξουν ποδόσφαιρο σε ένα κακό αγωνιστικό χώρο..Τελικά  στο 34 ,όπως και στον πρώτο γύρο ο Χαλιμούρδας με απευθείας φάουλ έκανε το 0-1..Oπως και στο πρώτο ματς, ο αρχηγός λύνει τον γόρδιο δεσμό..
Πέντε λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι και ισοφάρισαν σε 1-1με πέναλτι του Μιχαηλίδη...
41ο λεπτό και ο Εθνικός με πέναλτι του Χαλιμούρδα κάνει το 1-2..Την έσχατη των ποινών κέρδισε ο Λύγκος, ενώ νωρίτερα η ομάδα μας είχε και δοκαρι με ...φωτοβολίδα του αρχηγού.
Το πρώτο ημίχρονο έληξε με προηγούμενη την ομάδα μας σε ένα ματς που πήρε τρελό ρυθμό μετά το 0-1..
To δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με αλλαγή  για τον Εθνικό..Τη θέση του Ξενιτόπουλου πήρε ο Αθανασόπουλος.O Eθνικός ξεκινάει  δυνατά στην επανάληψη με τρεις κλασικές ευκαιρίες και πολύ κράτημα της μπάλας αλλά το 1-3 δεν έρχεται.. Tελικά ο Αθανασόπουλος δίνει τη λύση με ωραίο σουτ στο 78,ύστερα απο εναλλαγή της μπάλας μεταξύ Σάμιου ,Λύγκου  για το 1-3..Ενα λεπτό αργότερα, ο Σαλίμπασα πήρε τη θέση του Σάμιου.
Οι παίκτες του Εθνικού λύθηκαν μετά το 1-3 και ο Μπενά  στο 89 κάνει το 1-4 με κεφαλιά ύστερα απο κόρνερ που εκτελέστηκε απο τον Γιουβανέλλη... Αμέσως μετά, ο Ηλιόπουλος πήρε τη θέση του Σταφσουλάι.

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment