Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

"Iron -Xάλι"(Video)

Πολλοί απο εσάς θα έχετε ακούσει το αρχηγού παρόντος ,πάσα αρχή παυσάτω και αυτό ισχύει και στην περίπτωση  του Ισίδωρου Χαλιμούρδα..Ο 37χρονος, σαν το παλιό καλό κρασί, στη δεύτερη θητεία του στην ομάδα, αποτελεί ένα απο τα  πιο  σημαντικά εργαλεία στα χέρια του προπονητή. Πατήστε εδώ για να  δείτε βίντεο με γκολ του αρχηγού..


 Μία καλή ομάδα για να πετύχει τους στόχους της  πρέπει να διαθέτει παίκτες με προσωπικότητα και ο αρχηγός την διαθέτει και με το παραπάνω. Ο "Χάλι" απο την αρχή της χρονιάς  ,μέχρι και σήμερα, αποτελεί τον κορυφαίο συνδετικό κρίκο μεταξύ των γραμμών της ομάδας ,βοηθώντας και στο αμυντικό κομμάτι ,αλλά και στην επίθεση, ενώ όταν χρειάστηκε έπαιξε και σαν στόπερ ,λίγες φορές πάντως.
 Εχει χάσει μόλις ένα ματς λόγω  τραυματισμού ,ενώ τώρα τελευταία αρχίζει και δίνει λύσεις  στο σκοράρισμα, ανόιγοντας τον δρόμο για την  επιτυχία. O λογαριασμός του άνοιξε την 4η αγωνιστική στο 1-0 επι του Απόλλωνα -Ακράτητου Ρέντη..Οι φιλοξενούμενοι κρατούσαν γερά στην άμυνα ,αλλά με μία εξαιρετική εκτέλεση φάουλ, ο αρχηγός έλυσε το γόρδιο δεσμό.
 Εν συνεχεία ήταν αυτός που ψύχραιμα απο τα 11 βήματα "κλείδωσε" τη νίκη με πέναλτι στο 3-0 επι της ΑΕ Σαλαμίνας .Και πάμε στο σερί των γκολ..Στο παιχνίδι με την Ενωση Ρέντη, ο Εθνικός έχει πρόβλημα..Στο 31, με ασύλληπτη κεφαλιά ο αρχηγός δείχνει το δρόμο και με ολύμπια ψυχραιμία με πέναλτι  κάνει το 1-2 κλείνοντας το ημίχρονο ..
  Στο παιχνίδι με τον Αργοναύτη, η άμυνα   και ο διαιτητής κρατάνε το 0-0 ,αλλά στο 43 ,η ομάδα κερδίζει πέναλτι και ο Χαλιμούρδας εκτελεί για το 1-0.. Στο ματς με την Χαραυγή μέχρι το 31 το ματς δεν είναι εύκολο..Ο αρχηγός αποδεικνύεται εκ νέου οδηγός  τριπόντου και με κεφαλιά ανοίγει το σκορ.

 Ο "Iron Χάλι", όπως τον αποκαλούν στα αποδυτήρια, είναι ένας παίκτης με χαμηλό προφίλ που μέσα στο γήπεδο δίνει τις σωστές κατευθύνσεις και αποτελεί τεράστιο παράδειγμα για τα νέα παιδιά..






  

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment