Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Αλλο σκληρό και άλλο αντιαθλητικό παιχνίδι


Ενα ακόμα δύσκολο ματς τελείωσε για την ομάδα μας με επιτυχημένο  αποτέλεσμα και το 0-5  σίγουρα αποτελεί ένα  σκορ που εντυπωσιάζει .Πόσο μάλλον όταν αυτό  επιτυγχάνεται μέσα σε ένα κακό γήπεδο και με κάποιους απο τους αντιπάλους να νομίζουν ότι παίζουν κάτς.


 Εχει διαφανεί σε κάθε παιχνίδι με τον πιο εύγλωττο τρόπο ότι ο Εθνικός με την ποιότητα των παικτών του που διαθέτει προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο.. Μιλάμε για στρωτή μπάλα, με όπλο την πίεση ψηλά και το passing game  κάτι που δύσκολα το βλέπεις σε τέτοιες κατηγορίες για να μην πούμε σε μεγαλύτερες.
  Με λίγα λόγια, ο τρόπος που η τεχνική ηγεσία προσεγγίζει τα ματς δεν είναι το σύστημα αραί -μπουραί αλλά ο καθένας έχει τον ρόλο του μέσα στο παιχνίδι .Αρα υπάρχουν αυτοματισμοί που βοηθάνε σε κάθε δύσκολη στιγμή να υπάρχουν πολλαπλά πλάνα b-c-d-e αν υπάρξει δύσκολη στιγμή.
Ουκ ολίγες φορές όμως,αυτή η ομάδα έχει αντιμετωπιστεί από τους αντιπάλους αντιαθλητικά.  Στο παιχνίδι με τον Αίαντα υπήρξαν δύο περιπτώσεις στις οποίες θα μπορούσε παίκτης του Εθνικού να τραυματιστεί σοβαρά απο μαρκάρισμα πλήρως αντιαθλητικό, ενώ κάτι ανάλογο έχει συμβεί και σε άλλα ματς, όχι πολλά , αλλά σίγουρα είναι κάτι που προβληματίζει. Κανείς δεν είπε ότι οι παίκτες της ομάδας είναι οι πριμαντόνες που δεν πρέπει να τις ακουμπάει κανείς  και ο αντίπαλος θα πρέπει να τους αφήσει να περνάνε. Ομως άλλο το σκληρό παιχνίδι και άλλο το αντιαθλητικό..Και αυτό θα είναι κάτι που θα πρέπει να προσεχτεί απο τους ιθύνοντες ης διαιτησίας..

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment