Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Ολη η Δόξα δικιά τους!!

Eύκολα απλά και ωραία ο Εθνικός πέρασε απο τον Κορυδαλλό με το 0-3 να καταγράφει ακόμα μία νίκη για την ομάδα μας..Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Λύγκος με δύο γκολ..


Δείτε εδώ το τρέιλερ του Εθνικός Tv για το ματς.

Πρίν το παιχνίδι υπήρξαν  μικροεπεισόδια έξω απο το γήπεδο που όμως δεν έλαβαν συνέχεια λόγω παρέμβασης της αστυνομίας. Περίπου 200 φίλοι της ομάδας μας έδωσαν το παρών παρά την καταρακτώδη βροχή.
Ο Μαργαρίτης Χατζηαλέξης στο 4-2-3-1 παρέταξε την ομάδα με αρκετά νέα πρόσωπα, έχοντας ,όπως είπε και ο ίδιος, ευχάριστο πονοκέφαλο  για το ποίοι θα αγωνιστούν. Τερματοφύλακας ήταν ο Ανδριόλας, απο δεξιά προς αριστερά οι Τσαραούσης,Μπενά, Κάνδιας,Ξενιτόπουλος(46 Γαλάνης). Τα δύο αμυντικά χαφ ήταν οι Γιουβανέλης και Χαλιμούρδας και μπροστά τους ο Σάμιος..Δεξιά ο Γκορόγιας(79 Παυλόπουλος), αριστερά ο Λύγκος και μόνος προωθημένος ο Σταφσουλάι(70 Αθανασόπουλος).
Απο νωρίς ο Εθνικός έδειξε τις διαθέσεις του και στο 6ο λεπτό ο Λύγκος άνοιξε το σκορ ...Ο Σάμιος έκανε κάθετη μπαλιά με τον Γκορόγια να βγαίνει απο δεξιά και να πλασάρει στην κίνηση με τον Λύγκο να έρχεται ως τρέιλερ και να ανοίγει το σκορ..
 Οι παίκτες των "κυανόλευκων" δεν είχαν όρεξη για αστεία και απο την αρχή ήθελαν να δείξουν ποιος είναι το αφεντικό..
Το 0-2 έγινε στο 36, όταν ο Τσαραούσης έβγαλε σέντρα και ο Σάμιος με μονοκόματο σούτ έκανε δύο τα τέρματα της ομάδας του.
 Το πρώτο ημίχρονο ήταν η ..επιτομή του απλού ποδοσφαίρου.....Με απαράμμιλη σοβαρότητα, οι παίκτες του Εθνικού έπρεπε απλά να δείξουν ότι είναι καλύτεροι. Και επειδή η καλή ημέρα απο το πρωί φαίνεται, το πρώτο γκολ του Λύγκου ,έκανε πιο εύκολο το έργο υτων παικτών του Χατζηαλέξη, ενώ το δεύτερο αφαίρεσε το όποιο άγχος.
Τρια λεπτά μετά την  έναρξη της επανάλψης ο Εθνικός έχασε σπουδαία ευκαιρία με τον Γκορόγια...Aπο ένα σημείο και μετά οι πειραίωτες ;έδωσαν χώρο περιμένοντας τον αντίπαλο και στις αντεπιθέσεις έχανε ευκαιρίες..Το 0-3 έγινε απο τον Λύγκο με εξαιρετική ατομική ενέργεια που ήταν και η τελευταία φάση της αναμέτρησης..

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment