Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Ακόμα ένα βήμα

Η νίκη -όπως και να εχει το σκορ -μετρά τρεις βαθμούς και αυτό είναι που κρατούν στον Εθνικό μετά το 1-0 επί του Αχιλλέα Κορυδαλλού.


 Ο Μαργαρίτης Χατζηαλέξης παρέταξε την ομάδα με τρεις  αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕ Νίκαιας.
 Τερματοφύλακας ήταν ο Υδραίος ,ενώ απο δεξιά πρός αριστερά, παρατάχθηκαν οι Τσαραούσης, Μπενάς, Παπαιωάννου,αμυντικό δίδυμο  και Ξενιτόπουλος. Αμυντικά χαφ  ήταν ο Χαλιμούρδας με τον Γαλάνη  και μπροστά τους ο Σαλίμπασα... Ο Μιχαήλ ήταν σέ ρόλο αριστερού χαφ με τον Γκορόγια δεξιά, ενώ  μοναδικός προωθημένος ήταν ο Παυλόπουλος.
  19o λεπτό και ο Εθνικός άνοιξε το σκορ με τον Μιχαήλ που  πήρε τη μπάλα μέσα στην περιοχή με την άμυνα του Αχιλλέα  να ανοίγει και με άψογο πλασέ έκανε το 1-0.
O Eθνικός είχε την υπεροχή στο πρώτο μισάωρο του αγώνα ,με τους παίκτες των "κυανόλευκων" να έχουν κατοχή μπάλας αλλά να μην  υπάρχει η απαραίτητη σοβαρότητα ,απένατι σε μία μέτρια ομάδα για να μπει το δεύτερο γκολ που θα αποτελέσει και το πλέον αποφασιστικό βήμα για το τρίποντο.
 Τεράστια ευκαιρία έχασε ο Παυλόπουλος στο 38.  Ο Ξενιτόπουλος έβγαλε ωραία σέντρα, ο σέντερ φορ της ομάδας μας έβγαλε κεφαλιά ψαράκι ,η μπάλα όμως πέρασε άουτ. Ήταν και η καλύτερη ευκαιρία εκτός του γκολ για τους παίκτες του Χατζηαλέξη που εμφανίστηκαν όχι τόσο σοβαροί όπως σε άλλα ματς και για αυτό το λόγο ο έμπειρος τεχνικός έδινε συνεχώς οδηγίες  προσπαθώντας να "ξυπνήσει" τους παίκτες του.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με αλλαγές. Κάνδιας και Αθανασόπουλος πήραν τη θέση  των  Παυλόπουλου και Ξενιτόπουλουμε τον Γαλάνη να γυρίζει σε ρόλο αριστερού μπακ .Η ομάδα συνέχιζε να πιέζει δημιουργούσε πιο εύκολα φάσεις, αλλά ο Αθανασόπουλος στο 52 είχε δοκάρι, ενώ λίγο αργότερα ο ίδιος παίκτης δεν μπόρεσε να νικήσει τον αντίπαλο κίπερ.Στο 58 ,ο Μηνόγιαννης πήρε τη θέση του Σαλίμπασα.
O Eθνικός συνέχιζε να χάνει ευκαιρίες και να δίνει δικαιώματα και μάλιστα ο Αχιλλέας παραλίγο να "παγώσει" το Ελληνικό  στο 74 με τον Σεβαστόπουλο ύστερα απο "τσάφ" στην άμυνα μας..
Οι Πειραιώτες  πήραν το  πολύτιμο τρίποντο που ήθελαν για να κάνουν ποδαρικό με το δεξί  ,αλλά πρέπει να σοβαρευτούν στο κομμάτι της τελικής προσπάθειας,  για να μπορέσουν  να συνεχίσουν την επιτυχημένη τους πορεία..

Η σύνθεση των αντιπάλων μας: Νικολάκάκης,Νάκος, Μαργαρώνης,Δήμου, Κατσαράς,Χαροκόπος(18 Τσολάκου) ,Δρακόπουλος, Κατσούμπης, Τσίπι, Παπαδόπουλος(86 Μπακατσιάς),Σεβαστόπουλος Σ(72Σεβαστόπουλος Π.)

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment