Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Νίκησε ΑΕ Σαλαμίνας και διαιτησία

Με μία μεστή εμφάνιση και κόντρα την διαιτησία που αρνήθηκε ένα πέναλτι και δύο αποβολές,ο Εθνικός επικράτησε 3-0 της ΑΕ Σαλαμίνας τελειώνοντας και την 15η αγωνιστική πρώτος στη βαθμολογία. Εκπληκτικός και πάλι ο κόσμος, θετικό το ντεμπούτο των νεαποκτηθέντων..

Οι "Κυανόλευκοι" εκτείουν την πρώτη αγωνιστική της τιμωρίας τους απο τα επεισόδια στο παιχνίδι με τον Ερμή ενώ έχουν την συμπαράσταση κοντά 500 φίλων της ομάδας. Παρόντα όλα τα νέα πρόσωπα της ομάδας με τρεις απο αυτούς να ξεκινάνε ενδεκάδα.
Στο 4-2-3-1 , ο Μαργαρίτης  Χατζηαλέξης χρησιμοποίησε τους Χατζημαρινάκη κάτω απο τα δοκάρια.Απο δεξιά προς αριστερά ,οι Τσαραούσης,Μπενάς ,Κάνδιας,Γαλάνης. Αμυντικά χαφ οι Γιουβανέλης και Χαλιμούρδας, με τον Σαλίμπασα μπροστά τους. Αριστερά ο Αθανασόπουλος
, δεξιά ο Λύγκος και μόνος μπροστά ο Σταφσουλάι.
 Απο την άλλη πλευρα ,η ΑΕ Σαλαμίνας ξεκίνησε με Τερεκανίδη, και απο κει και πέρα  παρατάχθηκαν οι Νάνος ,Μπάκας,Στεφανίδης, Σταυράκης, Παπαλαζάρου, Κορουσταλλης,Κοκλιώτης,Χατζηγεωργαλής. Ραπτόπουλος και Λιάτος.
Το πρώτο τέταρτο του αγώνα ξεκίνησε πολύ δυνατά για την ομάδα του Εθνικού,που απο την αρχή ήθελε να δείξει ποιός είναι το αφεντικό .Σε δύο περιπτώσεις οι επιθετικοί της ομάδας μας  δεν μπόρεσαν να ολοκληρώσουν την προσπάθεια τους πετυχημένα ,ενώ ο κίπερ της αντιπαλου ομάδας, έδιωξε με υπερένταση σε κεφαλιά ..

Στο 31, ο γόρδιος δεσμός "έσπασε". Ο Σταφσουλάι πήρε τη μπάλα απο δεξιά ύστερα απο πάσα του Χατζημαρινάκη, και αφού πέρασε δύο αντιπαλους έκανε το 1-2 με τον Aθανασόπουλο , που του ξαναέδωσε τη μπάλα .Στην εξέλιξη της φάσης ο Σταφσουλάι έπιασε κεραυνό στην κίνηση και νίκησε τον αντίπαλο κίπερ για το 1-0.  Ενα εκπληκτικό γκολ απο τον άσο του Εθνικου.
Mετά το γκολ, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε ,οι παίκτες της Σαλαμίνας πήγαν το ματς στο physical game ενώ δεν έλειψαν και τα σκληρά μαρκαρίσματα. Κάπως έτσι ,έκλεισε το ημίχρονο.
Στην επανάληψη, το παιχνίδι έδειχνε πιο ισορροπημένο..Η Σαλαμίνα απείλησε με τον Χατζηγεωργαλή ,ενώ ο διαιτητής αρνήθηκε αποβολή με δεύτερη κίτρινη τελευταίου παίκτη της αντιποάλου τη στιγμή που ο Λύγκος έβγαινε μόνος του .Στο 57, ο Χατζηαλέξης έβγαλε τον Αθανασόπουλο για να βάλει τον Σάμιο....Στο 66, ο Σταφσουλάι κέρδισε πέναλτι το οποίο μετετρεψε σε γκολ ο Χαλιμούρδας ,ενώ δύο λεπτά νωρίτερα ο Γκορόγιας πήρε τη θεση του Σαλίμπασα..O Eθνικός συνέχιζε να πιέζει ,ενώ στο 74, ο κορυφαίος Σταφσουλάι έδωσε τη θέση του στον Παυλόπουλο. Το 3-0 έγινε απο τον Γκορόγια στο 82,  που εκμεταλλεύτηκε εξαιρετικά σέντρα απο τα αριστερά του Λύγκου απο πάσα του Σάμιου,ενώ τρία λεπτά πριν πήρε κόκκινη ο Μπάκας για μαρκαρισμα στον Τσαραούση

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment