Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

«Ξεχνάμε Ιωνικό-Κοιτάμε Θύελλα Μοσχάτου»(VIDEO)



To παιχνίδι με τον Ιωνικό αποτελεί παρελθόν για την ομάδα του Εθνικού και άπαντες στον σύλλογο κοιτούν το εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι κόντρα στη Θύελλα Μοσχάτου. Για αυτό το παιχνίδι αλλά και την πρόκριση της ομάδας μας στην επόμενη φάση του Κυπέλλου μίλησαν στο Εθνικός tv ο σκόρερ της ομάδας ,Απόστολος Σταφσουλάι και ο προπονητής Μαργαρίτης Χατζηαλέξης.






ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΧΑΤΖΗΑΛΕΞΗΣ


ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ-ΠΡΟΚΡΙΣΗ: Είναι μεγάλη η χαρά και το παιχνίδι είχε έντονη συγκίνηση απέναντι σε μία καλή ομάδα .Τα παιδιά έδειξαν ότι ήθελαν το παιχνίδι και το έβλεπα στα πρόσωπα τους.  Δουλέψαμε Δευτέρα –Τρίτη πολύ καλά και το είδαμε στο ματς. Φοβήθηκα με τον τραυματισμό του Χαλιμούρδα  αλλά όλα τα παιδιά πήγαν τόσο καλά ούτως ώστε να μην φανεί το κενό του.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ: Έχουμε πει ότι θα φέρουμε παίκτες που θα βοηθήσουν την ομάδα . Ο Γιουβανέλης πήγε πολύ καλά .Τον ήξερα σαν παίκτη και σαν χαρακτήρα και το τελευταίο είναι κάτι που κοιτάζω  πρώτα από όλα. Ο Αποστόλης μπήκε ,βοήθησε πολύ και σκόραρε το νικητήριο γκολ  και βοήθησαν και οι δύο τα μέγιστα


ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΘΥΕΛΛΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ:Τα δύσκολα ξεκινάνε τώρα .Νικήσαμε τον Ιωνικό ,πανηγυρίσαμε ,χαρήκαμε αλλά υπάρχει ένα δύσκολο ματς με μία καλή ομάδα σε ένα κακό αγωνιστικό χώρο . Πάνω από όλα θα πρέπει να διαχειριστούμε εαυτούς και δυνάμεις .Παλεύουμε να φέρουμε όλοι τους εαυτούς μας εκεί που πρέπει και συνεχίζουμε.


ΣΤΑΦΣΟΥΛΑΙ


ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ ΤΟΥ:Δεν περίμενα τέτοιο ντεμπούτο είναι αλήθεια  ,αλλά είμαι ευχαριστημένος που σκόραρα και κερδίσαμε.  Οι συμπαίκτες μου  με βοήθησαν να μπώ στο κλίμα και θα προσπαθήσω για το καλύτερο για την ομάδα και τον κόσμο..

ΤΙ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΚΟΛ:  Σκέφτηκα πολλά , την ομάδα μου την παλιά και αυτό το γκολ ήταν πιο μεγάλη χαρά λες και πέταγα ,καθώς ο Εθνικός είναι η πιο μεγάλη ομάδα  που έχω αγωνιστεί μετά τον Αμπελακιακό και όταν ο κόσμος φώναζε πραγματικά ανατρίχιασα. Ο κόσμος  που ήρθε έδειξε  ότι η ομάδα έχει βαριά φανέλα..

ΥΠΟΣΧΕΣΗ: Αυτό που θέλω να υποσχεθώ στον κόσμο είναι πολλά γκολ..

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment