Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Ετοιμοι!

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Εθνικού για το παιχνίδι με την ΑΕ Σαλαμίνας(live απο το www.ethnikos-fc.blogspot.gr) ,αναμέτρηση που θα λάβει χώρα στο γήπεδο της Δραπετσώνας, μιας και η  έδρα μας είναι τιμωρημένη. Για το εν λόγω παιχνίδι μίλησαν στην  κάμερα του Εθνικός Tv, ο προπονητής  της ομάδας ,Μαργαρίτης Χατζηαλέξης και ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος.



Αναλυτικα οι δηλώσεις :
 
Μαργαρίτης Χατζηαλέξης


Για το παιχνίδι με τη Σαλαμίνα: Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και δεν παίζουμε στην έδρα μας. Περίμενα καλύτερη  την Σαλαμίνα αλλά είναι μία καλή ομάδα ακόμα και αν έχει πέσει πίσω έχει αξιόλογες μονάδες.


Για τους νέους παίκτες :Ταιριάζουν στην φιλοσοφία της ομάδας και της δικιάς μου  και για αυτό τους πήραμε



Για το ότι η ομάδα είναι στην κορυφή : Κοιτάζω να παίζουμε καλά . Ο πρωταθλητισμός είναι δύσκολος και δεν μας ζαλίζει η κορυφή. Με τους παίκτες που πήραμε θα είμαστε ακόμα καλύτεροι


Για την δυναμική της ομάδας:Ολοι θέλουν να κερδίσουν την ομάδα της κορυφής  και αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό . Οι προπονήσεις ήταν  δυνατές και με τους νέους ποδοσφαιριστές η ποιότητα ανεβαίνει ακόμα πιο πολύ και είναι όπλο για μένα . Υπάρχει ανταγωνισμός και  αυτό είναι ένα όπλο για μένα. Είναι ευχάριστος πονοκέφαλος το να έχεις πολλούς καλούς παίκτες.


Για τον χαρακτήρα της οικογένειας στα αποδυτήρια: Νομίζω ότι το παν είναι τα αποδυτήρια .Αν φτιάξεις τα αποδυτήρια τα πάντα είναι εύκολα. Ο πρωταθλητισμός είναι ένα δύσκολο πράγμα και έστω και αν κάποιες φορές δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε πρέπει ο κόσμος να καταλάβει  και να μην παραπονιούνται ,αλλά να βοηθούν την ομάδα  για τα παιδιά πιο πολύ. Ακόμα και σε κάποια ματς που δεν παίξαμε καλά ,κερδίσαμε.


Για την κριτική  στο ματς με τη Θύελλα: Η ομάδα είχε 80-20 κατοχή ,έπαιξε πλήρες ποδόσφαιρο και ανώτερης κατηγορίας, είχε 12 κλασικές φάσεις  είναι κάτι δύσκολο να το βρείς. Κάποια παιδιά από τη Θύελλα που είπαν κάποια πράγματα δεν μας πειράζει. Εγώ μένω σε αυτά που είπε ο προπονητής τους  για τον ήμασταν καλοί ή όχι γιατί του έχω εμπιστοσύνη και πλέον  συνεχίζουμε.

Παναγιώτης Ηλιόπουλος


Για το παιχνίδι με την ΑΕ  Σαλαμίνα: Δεν θα μας επηρεάσει η τιμωρία  της έδρας μας  Είμαστε δυνατοί όπου και αν παίζουμε αρκεί να έχουμε τον κόσμο κοντά μας. Η ΑΕ Σαλαμίνας  ξεκίνησε για Πρωταθλητισμό αλλά δεν είχε τα αποτελέσματα με το μέρος της, ωστόσο ενισχύεται είναι μία καλή ομάδα και έχω και πρώην συμπαίκτες μου που τους ξέρω όπως ο Κοράκης. Θα είναι ωραίο ματς.

Για τη συνταγή της επιτυχίας: Η ομάδα δεν έχει ανάγκη κανένα Ηλιόπουλο ή Χαλιμούρδα .Είμαστε ο Εθνικός όλοι παίζουμε για τη φανέλα .Υγεία να χουμε όλοι  και θα βοηθήσουμε. Είμαστε μία ομάδα και  το χουμε δείξει .Είμαστε ομάδα και γεροί σαν γροθιά . Διοίκηση, κόσμος, παίκτες, προπονητής  ,είναι μία πολύ καλή συνταγή και μακάρι να συνεχίσει έτσι.


Μήνυμα στον κόσμο: Θέλουμε τον κόσμο να μας στηρίξει αλλά  και την κατανόηση του, μιας και οι περισσότεροι δεν είμαστε επαγγελματίες , οι πιτσιρικάδες πάνε σχολείο ,οι υποχρεώσεις πολλές ,αλλά σε κάθε ματς δίνουμε  και την ψυχή μας και αυτό νομίζω ότι φαίνεται.

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment