Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Και τώρα Ιωνικός

Η νίκη επί του Αχιλλέα Κορυδαλλού  αποτέλεσε ένα ακόμα βήμα, όπως λένε στο σύλλογο για την παραμονή στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του Β ομίλου, και πλέον ο στόχος είναι το ματς με τον Ιωνικό για το Κύπελλο.

  Το γκολ του Μιχαήλ στο 19, έδινε την εντύπωση ότι το παιχνίδι θα ήταν σχετικά εύκολο απέναντι σε μία ομάδα η οποία όπως και όλες οι υπόλοιπες κλείστηκε πίσω  και περίμενε να "χτυπήσει" όταν θα της δινόταν η ευκαιρία. Και παραλίγο να το πετύχει στο 74 ,με τον Σεβαστόπουλο..Ο κόουτς Χατζηαλέξης, μίλησε μετά το τέλος του αγώνα για το εν λόγω παιχνίδι.
 " Ήταν σημαντική νίκη για εμάς  μιας και μπορέσαμε να ξεκινήσουμε με το δεξί τη νέα χρονιά. Χάσαμε ευκαιρίες, που θα μπορούσαμε να τελειώσουμε το ματς, ωστόσο αν και δεν δεχτήκαμε πίεση απο τον Αχιλλέα,παραλίγο να "πληρώσουμε" αυτές τις απώλειες με τη φάση του Σεβαστόπουλου. Απο κεί και πέρα, πρέπει να βλέπουμε όλα τα ματς με περισσότερη σοβαρότητα γιατί όλες οι ομάδες παίζουν αμυντικά  και προσπαθούν να μας δημιουργήσουν προβλήματα με αυτό το στίλ παιχνιδιού."
 Κρατάμε τους τρεις βαθμούς, και πλέον κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι για το Κύπελλο με τον Ιωνικό.

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment