Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Με σοβαρότητα και μεθοδικότητα η ενίσχυση

Οι δύο πρώτες κινήσεις μεταγραφικής ενίσχυσης για την ομάδα του Εθνικού έγιναν..Με σωστό και μεθοδικό τρόπο, όπως αρμόζει σε μία καλά οργανωμένη ομάδα, γίνονται οι απαραίτητες "ενέσεις" για να μπορέσει η ομάδα να μπεί ακόμα πιο δυνατά στη συνέχεια του Πρωταθλήματος με απώτερο στόχο τα πλέι οφ ανόδου.

  Πρώτα από όλους επέστρεψε ένα "δικό μας παιδί" στον σύλλογο. Ο Λεωνίδας Γκορόγιας έκανε το ...αγροτικό του στον Ερμή Κορυδαλλού με πολύ καλές εμφανίσεις και πέντε γκολ, όντας εκ των πρωταγωνιστών της καλής πορείας των δεύτερων  στη βαθμολογία του Β ομίλου της Α Πειραιά. Ο Γκορόγιας προέρχεται απο τις ακαδημίες του συλλόγου και πρόκειται για ένα παίκτη που μπορεί να αγωνιστεί και στις τρεις θέσεις της επίθεσης, δίνοντας τεράστιες λύσεις.  Μάλιστα, θα είναι και στην αποστολή της ομάδας για το παιχνίδι με τον  Αχιλλέα.
 Ο Γιουβανέλης, στα 28 του χρόνια,  και με τη σημαντικότατη εμπειρία στη φούτμπολ λιγκ 2, θα προσφέρει σημαντική βοήθεια στη μεσαία γραμμή και ειδικά στον Χαλιμούρδα που έβγαλε πολλά 90 λεπτα χωρίς ανάσα..Ο "Γιούβα" μπορεί να παίξει και στα αριστερά της μεσαίας γραμμής ,ενώ χαρακτηρίζεται όπως και ο "Χάλι" για την ηρεμία στο παιχνίδι του. Στο  παιχνίδι με τον Αχιλλέα δεν θα δώσει το παρών.
 Αλέξης Αγγελόπουλος και Μαργαρίτης Χατζηαλέξης όμως δεν ησυχάζουν. Μ ε προσεκτικές κινήσεις ετοιμάζονται για ακόμα τρία "δυνατά" χτυπήματα που θα προσδώσουν ακόμα μεγαλύτερη δυναμική στο ρόστερ και θα αποτελέσουν σημαντικά όπλα στη φαρέτρα  του προπονητή.
 Εχετε υπομονή και όλα θα γίνουν όπως πρέπει...
 

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment