Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Ο Τελικός-η κριτική και το καθαρό μυαλό

Και να που ο ένας στόχος είναι μια ανάσα απο το να επιτευχθεί. Ο Εθνικός είναι στον τελικό του Κυπέλλου Πειραιά ,μετά απο δύο χρόνια και θέλει να προσθέσει τον πρώτο τίτλο της χρονιάς -σε λίγο καιρό- μέσα στο Καραισκάκη.


 Μπορεί η ομάδα να μην  έπαιξε το εντυπωσιακό ποδόσφαιρο άλλων αγώνων ,αλλά είναι η δεύτερη  φορά που κλήθηκε να διαχειριστεί το γεγονός ότι  βρέθηκε πίσω στο σκόρ και αυτή τη φορά τα κατάφερε πολύ καλά. Η ΑΕ Φαλήρου έδειξε καλά διαβασμένη , προηγήθηκε, αλλά όταν οι παίκτες ,όπως ο Λύγκος, που μπορούν να αλλάξουν το ρού ενός αγώνα και τα άλλα παιδιά πήραν τα πάνω τους, τα πάτνα πήραν τον δρόμο τους.
 Και πιστέψτε μας ...Είναι πολύ σημαντικό για μία ομάδα σε διάφορα στάδια της περιόδου να καταφέρνει να γυρίζει απο δύσκολες συνθήκες. Αυτό δείχνει ότι η ομάδα είναι έτοιμη για όλα.. Η διοίκηση και ο προπονητής ήξεραν πάρα πολύ καλά τι έπρεπε να κάνουν τον Ιανουάριο.."Διάβασαν" τις αδυναμίες της ομάδας, ήξεραν που "πονάει" και πλέον πάνε για την τελική ευθεία..Και όπως λεει και ο Χατζηαλέξης "Πανηγυρίζουμε για μία μέρα ..Μετά δουλειά".
 Οσον αφορά σε κάποια σχόλια που γράφονται για την άμυνα οι αριθμοί τα λένε όλα..Καλύτερη άμυνα στο Πρωτάθλημα, ένα στο Κύπελλο με το δίδυμο Μπενά-Κάνδια να δουλεύει και να συνεννοείται εξαιρετικά. Και στο κάτω-κάτω μιλάμε για δύο νέα παιδιά , ο ένας 16 και ο άλλος 22 που καλύπτει εξαιρετικά ο ένας τον άλλο. Και απο πίσω υπάρχει και ο Παπαιωάννου ,αν χρειαστεί και ο Χαλιμούρδας ,ακόμα και ο Σάμιος. Οσο για κάποια λάθη μπορεί να γίνουν. Ούτε η Μπαρτσελόνα είναι τέλεια στην άμυνα, ούτε η Ρεάλ, ούτε η Μάντσεστερ..Λάθη γίνονται και θα συνεχίσουν να γίνονται ,γιατί ο εκάστοτε ποδοσφαιριστής είναι άνθρωπος και όχι ρομπότ.
 Απο κει και πέρα, απο Πέμπτη ξεκινάει σκληρή δουλειά..Ο Αιας έχει φάει πολλά χαστούκια φέτος και δεν θα  είναι εύκολος αντίπαλος. Πήγαμε τελικό αλλά κύπελλο ακόμα δεν πήραμε. Θέλει δύναμη-σθένος υπομονή ...Εθνική καρδιά και όρεξη για πανηγύρια όταν πρέπει..

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment