Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Απο ....μικροί στις κούπες!!!!

Το παρών στην καθιερωμένη γιορτή της Ε.Π.Σ.Π ,έδωσαν ο Πρόεδρος της ομάδας κύριος Αλέξης Αγγελόπουλος, όσο και ο προπονητής μας Μαργαρίτης Χατζηαλέξης.Εκεί μάλιστα τιμήθηκε και η ομάδα του Εθνικού που πέρυσι στο παιδικό πρωτάθλημα κατέκτησε την πρώτη θέση στον 4ο όμιλο.

 Ο διοικητικός ηγέτης του Εθνικού είχε τετ α τετ με τον Πρόεδρο της Ενωσης ,Στέλιο Μπρατσόλη ,ενώ δεν ήταν λίγοι αυτοί που έδιναν συγχαρητήρια για την πορεία της ομάδας , αλλά και τις εντυπωσιακές κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι ,κάνοντας την  ευχή  η ομάδα να επιστρέψει γρήγορα στις μεγάλες κατηγορίες γιατί εκεί της αξίζει να βρίσκεται.
 Οσον αφορά στο παιδικό τμήμα του Εθνικού που πέρυσι πήρε το Πρωτάθλημα στον 4ο όμιλο ,τα χαμόγελα έδιναν και έπαιρναν. Η αγάπη για τη φανέλα είναι δεδομένη  ,όπως και η θέληση των πιτσιρικάδων να  γίνουν μέλη της μεγάλης ομάδας... Και αν κρίνουμε ότι απο τώρα μπολιάζονται στους τίτλους ,αλλά και το ότι η δουλειά που γίνεται απο τους προπονητές τους είναι σημαντική τότε κάτι καλό γίνεται και στις ακαδημίες..

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment