Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Εκπληκτικό το προπαιδικό

                                                ΕΘΝΙΚΟΣ – ΠΑΣ ΙΛΙΟΝ  10-0
ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ Τουρνουά Ελαιώνα (19/1/13)

Συνέχισαν στην κορυφή της βαθμολογίας οι προπαίδες του Εθνικού με μια εύκολη και καθαρή νίκη. Η ομάδα μπήκε δυνατά και καθάρισε νωρίς το παιχνίδι.

Το 1-0 μετά από φάση διαρκείας δοκάρι του Αγραβαρά και σούτ του Αλιάσι από κοντά. Το 2-0 μετά από ωραίο συνδυασμό που άνοιξε την άμυνα και σουτ του  Αλιάσι από κοντά μετά από πάσα του Δημητρόπουλου.
Συνδυασμός από αριστερά βγάζει τον Δημητρόπουλο μόνο του μέσα στην μικρή περιοχή και 3-0. Δυνατό σουτ του Βατίστα από μακριά η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και σκάει μέσα από την γραμμή, δύσκολο να το δεί ο διαιτητής, το ματς συνεχίζεται.
Σέντρα από αριστερά του Βατίστα, κεφαλιά του Δημητρόπουλου και 4-0.
Το 5-0 με πάσα του Παλούκη στον Βρεττάκο Παν. και αριστερό σούτ του τελευταίου στην γωνία. Το 6-0 με δυνατό σουτ του Δημητρόπουλου στο οριζόντιο δοκάρι και τη μπάλα να περνάει την γραμμή (και στην συνέχεια να την σπρώχνουμε για σιγουριά στα δίχτυα). Προσπάθεια του Παλούκη πάσα στον Παράσχη και σουτ στην δεξιά γωνία για το 7-0.
Σέντρα του Βατίστα από δεξιά, κεφαλιά του Δαφνάκη στο δοκάρι και δεύτερη προσπάθεια του ίδιου με προβολή για το 8-0.
Λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου ο Βατίστας ελίχθηκε στον άξονα στα όρια της περιοχής πλάσαρε δεξιά στον Δημητρόπουλου που με δυνατό σούτ πέτυχε το 4ο προσωπικό του γκόλ και το 9-0.
Και επειδή το ποδόσφαιρο ειδικά σε αυτές τις ηλικίες είναι και fair play και σεβασμός στον αντίπαλο, η ομάδα στο β’ ημίχρονο κατέβασε ρυθμούς, δοκίμασε διάφορα πράγματα όσον αφορά την ανάπτυξη του παιχνιδιού και σκόραρε μόνο μια ακόμα φορά με τον Παράσχη.


Εθνικός :
Ντόσκορης, Αγραβαράς, Βρεττάκος ΙΙ, Παπαδημητριάδης, Στουραϊτης, Βρεττάκος Ι, Γεωργίου, Βατίστας, Παλούκης , Δημητρόπουλος, Αλιάσι – Δαφνάκης, Τσιτσιρής, Παράσχης, Παναγιωτόπουλος

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment