Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

«Μάτς με ιδιαιτερότητες»




Η πρεμιέρα του Β γύρου φέρνει τον Εθνικό απέναντι στην Δόξα Πειραιά στο γήπεδο της Προοδευτικής. Ένα ματς με ιδιαιτερότητες τις οποίες ανέλυσαν στην κάμερα του Εθνικός Tv ο προπονητής Μαργαρίτης Χατζηαλέξης και  ο ποδοσφαιριστής Λεωνίδας Γκορόγιας.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν:

Μαργαρίτης Χατζηαλέξης:

Για την διαφορά με το ματς του πρώτου γύρου: Δεν έχει καμία σχέση  το παιχνίδι του πρώτου γύρου με αυτό του Σαββάτου. Εκείνο το ματς δεν περίμενα να το κερδίσουμε τόσο εύκολα γιατί η Δόξα είναι μία καλή ομάδα. Πλέον όλοι μας ξέρουν και τα πράγματα θα είναι ακόμα πιο δύσκολα. Εμείς δουλεύουμε σκληρά και ελπίζουμε ότι όλα θα πάνε κατ ευχήν.



Για την  πληρότητα του ρόστερ: Έχω ευχάριστο πονοκέφαλο  μιας και έχω 20 παίκτες  που μπορούν να παίξουν 11άδα.Οποιος και να μείνει από έξω είναι το ίδιο. Τα παιδιά δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό στην προπόνηση και επιλέγω τους καλύτερους.


Για το παιχνίδι με την Δόξα και την επιστροφή του στο γήπεδο της Προοδευτικής:Θα είναι δύσκολο και σκληρό ματς γιατί όλοι θέλουν να ρίξουν τον πρώτο ,αλλά δεν θα τους κάνουμε την χάρη και όλα θα πάνε καλά.
Έχω ευχάριστες μνήμες από τον κόσμο της Προοδευτικής και την ομάδα. Απο κει και πέρα οι λόγοι που έφυγα είναι γνωστοί. Εγώ  όμως θέλω να κερδίσει η ομάδα μου.

Για την κλήρωση με το Φάληρο: Το φαβορί φαίνεται στο γήπεδο. Αν πιάσουμε την απόδοση των τελευταίων παιχνιδιών  μπορούμε να τα καταφέρουμε..

Για τον κόσμο:Ο κόσμος να στηρίξει την ομάδα και τα παιδιά  όπως κάνει πάντα αλλά θα πρέπει να υπάρξει προσοχή γιατί ξέρω ότι υπάρχουν κάποια προηγούμενα με τους οπαδούς της Προοδευτικής ,όμως πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά.




ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΚΟΡΟΓΙΑΣ

                  
Για την επιστροφή του στην ομάδα :Είναι πάρα πολύ σημαντικό που πιστεύουν σε παιδιά που προέρχονται από τα σπλάχνα της ομάδας και θέλουν να μας προωθήσουν  ο προπονητής και ο Πρόεδρος . Με αυτόν τον τρόπο αναδεικνύεται ο σύλλογος  και είναι καλό  που ο  Εθνικός ο οποίος έχει ένα μεγάλο όνομα  να έχει παίκτες που προέρχονται από το σύλλογο.



Για τους στόχους του συλλόγου:Όταν ήμουν στον Ερμή ήθελα να αντιμετωπίσω τον Εθνικό και να βρεθώ αντίπαλος με ποιοτικούς παίκτες. Έχουμε στόχο την άνοδο και βέβαια το Κύπελλο. Πιστεύω ότι θα είμαστε πρώτοι.


Για τα δύο επόμενα παιχνίδια:Ειδικά η Δόξα είναι επικίνδυνη ομάδα ..Έχει ένα-δύο ποιοτικούς παίκτες που μπορεί να σου κάνουν την ζημιά ανά πασα στιγμή. Το ματς του Κυπέλλου είναι διαφορετικό αν και παίζουμε εντός  ,αλλά τιμωρημένοι με τον κόσμο και τη δυναμική θα δώσουμε το 200%

Που αφιέρωσε το γκολ με την Σαλαμίνα:Από το παιχνίδι με τον Ιωνικό και μετά ο Πρόεδρος μου έλεγε ότι  θέλω να βάλω γκολ και έψαξα να τον βρώ στην εξέδρα.. Από τη στιγμή  που η μηχανή πήρε μπρος  θα συνεχίσει έτσι..



About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment