Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Οτι θέλει, το παίρνει ο Αγγελόπουλος

Να λοιπόν που ο Αγιος Βασίλης είναι τελικά μπλέ.  Εμείς τα λέγαμε ,τα γράφαμε και περιμέναμε τη δικαίωση μέσω των εξελίξεων. Και αυτές έρχονται να μας επιβεβαιώσουν με ρυθμό ...τσουνάμι.
 Πρίν την έλευση του 2013 είχαμε γράψει για  τα δώρα που έρχονται για τον κόσμο της ομάδας και πρίν αλέκτωρ λαλήσει τρεις,  άρχισαν να εμφανίζονται  στον σύλλογο τα ..καινούργια γρανάζια που θα μπούν στην άρτια οργανωμένη μηχανή παραγωγής καλών αποτελεσμάτων που έχει ως  μεγάλο στόχο την άνοδο απο τα αλώνια της Α Πειραιά στις παραπάνω κατηγορίες.
 Πρώτα ήταν ο Γιουβανέλης, μετά ο Σταφσουλάι ,είχε προηγηθεί η επιστροφή του Γκορόγια, ενός δικού του παιδιού,  και ήρθε ένα ακόμα χτύπημα, με την απόκτηση του Μανώλη Λύγκου.
 Ο "Γιούβα" αποτελεί ένα τεράστιο μηχανάκι στα χαφ, ο Γκορόγιας με το αγροτικό στον Ερμή απέκτησε εμπειρία και ο Σταφσουλάι -με το γκολ κόντρα στον Ιωνικό- έβγαλε τη μισή μεταγραφή του.
  Η επόμενη έλευση είχε να κάνει με τον Λύγκο που για την κατηγορία αποτελεί ένα τεράστιο όνομα. Δεν είναι και εύκολο να φεύγεις απο τη Γλυφάδα ,να έχεις προτάσεις απο football league και football league  2 , Περιφερειακό  και να γυρίζεις  την πλάτη σε αυτές προτιμώντας το Α Τοπικό.  Ο Μαργαρίτης Χατζηαλέξης ζήτησε τον παίκτη που τον ήξερε απο την Προοδευτική, ξέροντας τι μπορεί να προσφέρει και ο Αλέξης Αγγελόπουλος  ανέλαβε τα υπόλοιπα.
 Με δύο συναντήσεις και αναλύοντας το πλάνο  της ομάδας ,δίνοντας στον παίκτη  να καταλάβει την κατάσταση, μπόρεσε να κάμψει τις όποιες αμφιβολίες του, καταδεικνύοντας έτσι με τον πιο εύγλωττο τρόπο πως όποιον παίκτη  θέλει ο Πρόεδρος τον  ντύνει στα "κυανόλευκα". Μία τεράστια επικοινωνιακή και όχι μόνο νίκη λοιπόν για τον Εθνικό που πάντως απο ότι μαθαίνουμε δεν σταματάει εκεί..
Είπαμε ....Στον Πειραιά δεν ηρεμούν με τίποτα και κινούνται σε όλα τα επίπεδα δυνατά και πάνω απο όλα Εθνικά...Ερχονται και άλλα δώρα απο τον Αγιο Βασίλη που φαίνεται ότι όχι μόνο άλλαξε χρώμα αλλά μάλλον- βρίσκοντας ζεστασιά στο λιμάνι-άραξε για λίγο ακόμα γιατί κάτι χρωστάει στους φίλους του Εθνικού....To be continued...
  
 

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment