Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Ακαδημίες: Τελευταία αποτελέσματα

Διαβάστε μαζεμένα  τα αποτελέσματα των ακαδημιών μας πρίν τα ματς του Σ.Κ. Τα νέα αστέρια του Εθνικού μας είναι εδω!!!



JUNIOR Τουρνουά Ελαιώνα
                                                ΠΑΟ Schools  - ΕΘΝΙΚΟΣ 8-4
Με πολλές απουσίες (μιας και πολλά παιδιά είναι ακόμα σε διακοπές) και με αρκετή ατυχία εμφανίστηκε η ομάδα των Junior.
Προηγήθηκε νωρίς με πλασέ του Σιγάλα μετά από ωραία προσπάθεια και πάσα του Ντόσκορη, αλλά στη συνέχεια δέχτηκε 5 τέρματα στο 1ο ημίχρονο, από τα οποία τα 3 μετά από κόντρα σε πόδια αμυνομένων μας και αλλαγή της πορείας σε σούτ αντιπάλων.
Για μια ακόμα φορά η ομάδα μας έδειξε χαρακτήρα και με φουλ επιθετικό σχήμα μείωσε σε 2-5 με κεφαλιά του Ντόσκορη μετά από κόρνερ του Βατίστα, σε 3-5 με τον Σιγάλα μετά από πάσα του Μπένα και σε 4-5 με σούτ του Στάθη Φ. μετά από μπαλιά του Βατίστα και προσποίηση του Σιγάλα.
Στη συνέχεια έχασε πολλές ευκαιρίες να γυρίσει το παιχνίδι, 2 από τις οποίες ήταν πάνω από την γραμμή του τέρματος. Στο τέλος δεχτήκαμε 1 γκολ με φάουλ και άλλα 2 στα τελευταία λεπτά όταν η ομάδα αναγκαστικά ρίσκαρε.

Εθνικός : Βίτσας, Ζαχαρόπουλος, Μπένας, Παπαδάκης Στάθης, Παπαδάκης Αντώνης,  Ντόσκορης, , Βατίστας, Σιγάλας, Στάθης Φ., Στάθης Π.


                                               
ΠΑΙΔΙΚΟ Τουρνουά Ελαιώνα
ΑΜΦΙΑΛΗ-ΕΘΝΙΚΟΣ 0-2

Νικώντας στο ντέρμπυ κορυφής την 2η στη βαθμολογία Αμφιάλη μέσα στην έδρα της  (Σιταποθήκες), οι παίδες του Εθνικού συνέχισαν το νικηφόρο σερί τους και ξέφυγαν στην βαθμολογία.
Η ομάδα μας μπήκε δυνατά και στο 3ο λεπτό προηγήθηκε, όταν ο Ηλιόπουλος σούταρε, ο τερματοφύλακας της Αμφιάλης απέκρουσε και ο επερχόμενος Κατσάρας άνοιξε το σκόρ.
Το παιχνίδι ήταν πραγματικό ντέρμπυ, με δυνατές μονομαχίες και ευκαιρίες εκατέρωθεν. Μια ωραία προσπάθεια του Δημητρόπουλου από τα πλάγια και παράλληλη μπαλιά στον Φωτιάδη που έγραψε το 2-0, κλείδωσε την νίκη για την ομάδα μας.

Εθνικός : Ψαρός, Δήμας, Σιγαλάκος, Αδαμόπουλος, Ζούπα,  Πίσσας, Ηλιόπουλος, Κατσάρας, Πετράι, Φωτιάδης, Σαμαράς
Αγωνίστηκαν και οι:Τσιπάς, Φραγκάκης, Δημητρόπουλος
Προπονητής: Δημήτρης Δίελας.

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment