Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Δεν τρελαίνονται....Δουλεύουν ακόμα πιο σκληρά

Μεγάλη ομάδα ,σε όποια κατηγορία και να αγωνίζεται, είναι αυτή που ξέρει να διαχειρίζεται τις δύσκολες καταστάσεις  και τις μεγάλες νίκες. Και φέτος στον Εθνικό αυτό το γεγονός λειτουργεί τέλεια.

Ο Εθνικός πέρασε ένα πάρα πολύ δύσκολο τέστ ετοιμότητας και δυνατότητας του τι μπορεί να πετύχει  φέτος απέναντι σε μία ομάδα που είναι παραπάνω κατηγορία και διεκδικεί την άνοδο .
 Ο αυτοσκοπός των παικτών του Χατζαηλέξη όμως δεν ήταν να κερδίσουν τον Ιωνικό ,αλλά να  μπορέσουν μέσα στο γήπεδο  να βγάλουν αυτά για τα οποία  δουλεύουν καθημερινά και απόλυτα σκληρά μέσα απο την προπόνηση ,αλλά και να δούν πόσα απίδια πιάνει ο σάκος.
 Εβγαλαν σοβαρότητα ,καθαρό μυαλό σε μεγάλα κομμάτια του αγώνα, αλλά όχι και πάλι στις φάσεις που πρέπει να "τελειώσουν" ένα  παιχνίδι, ωστόσο  το μεγάλο κέρδος είναι ότι έδειξαν ΟΜΑΔΑ..Ενας για όλους και όλοι για έναν.
  Ολοι χάρηκαν αλλά δεν ...τρελάθηκαν που κέρδισαν τον Ιωνικό γιατί ξέρουν ότι αυτό είναι ένα ακόμα σκαλί προς την επιτυχία και ο δρόμος προς την κορυφή δεν θα είναι εύκολος. Το Πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα και υπάρχουν και τα μπαράζ ,ενώ στο Κύπελλο υπάρχει ένας ακόμα αντίπαλος πρίν τον τελικό και είναι σίγουρο ότι όποιος και να είναι αυτός θα κάνει τα πάντα για να κερδίσει τον Εθνικό πρώτα για την πάρτη του και μετά για το γόητρο..
 Οποιος βρέθηκε στην προπόνηση την επομένη του αγώνα με τον Ιωνικό δεν είδε να έχει στηθεί κανένα  πάρτι. Στα αποδυτήρια,αυτό που κυριαρχούσε ήταν η όρεξη για δουλειά και ακόμα μεγαλύτερη βελτίωση ενώ αυτό που έλεγαν με ένα στόμα διοίκηση-τεχνική ηγεσία και παίκτες ήταν ότι το παιχνίδι με την Θύελλα Μοσχάτου είναι ακόμα πιο δύσκολο απο αυτό με τους Νικαιώτες. Και μην γελάει κανείς γιατί κινδυνεύει να χαρακτηριστεί πιο γραφικός και απο τη Σαντορίνη.
 Το γήπεδο του Μοσχάτου είναι τόσο άθλιο ,όσον αφορά τον αγωνιστικό χώρο, που άνετα μπορεί να εκθέσει μία τεχνική ομάδα όπως ο Εθνικός ,κάτι που φάνηκε και στο παιχνίδι με τον Πολυκράτη. Η Θύελλα λογικά θα περιμένει πίσω και θα προσπαθήσει όπως όλες οι άλλες ομάδες να "κλέψει" το ματς, ενώ σίγουρα υπάρχει και η σχετική κούραση.
 Το καλό για τον κοουτς- που δεν θα έχει σε αυτό το ματς τον Χαλιμούρδα που ένιωσε σφίξιμο στον προσαγωγό και θα προφυλαχθεί -είναι ότι ο Σταφσουλάι δεν έχει κάτι σοβαρό  παρά ένα αιμάτωμα στο πόδι,ενώ με το ..καλησπέρα ο Γιουβανέλης έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει. Ο Γκορόγιας έχει μπεί εξαιρετικά στο σύνολο, ενώ μετά απο 40 ημέρες σκληρής δουλειάς  και αναμονής, επιστρέφει και ένα τεράστιο εργαλείο όπως ο Ηλιόπουλος..
 Αρα, το μυαλό όλων πάει στην Θύελλα.  Ενα παιχνίδι που πρέπει να κερδιθεί πάση θυσία  και απο Δευτέρα έχετε υπομονή γιατί έρχονται εκπλήξεις....Μην βιάζεστε και όλοι κοντά στην ομάδα..Μας έχει ανάγκη...

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment