Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Εύκολα-άνετα και Ωραία

Με μία από τις πειστικές εμφανίσεις της σεζόν, ο Εθνικός επικράτησε με 3-0 του Αμπελακιακού επιστρέφοντας στα τρίποντα.

Ο Μαργαρίτης Χατζηαλέξης ξεκίνησε το παιχνίδι με τερματοφύλακα τον Υδραίο. Απο δεξιά προς αριστερά οι Τσαραούσης, Κάνδιας ,  Μπενάς(46 Νικολής),  Ξενιτόπουλος(72 Μπενάς). Αμυντικό χαφ, ο Χαλιμούρδας με τους Γαλάνη και Παπαιωάννου δίπλα του. Μπροστά τους είναι ο Σαλίμπασα με Παυλόπουλο(60 Μιχαήλ) ,Αθανασόπουλο επιθετικό δίδυμο.
O Εθνικός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι θέλοντας να δείξει ποιός είναι το αφεντικό.. Και το κατάφερε με το γκολ του Σαλίμπασα στο 8 απο κεφαλιά ύστερα απο σέντρα του Τσαραούση...Απο κει και πέρα, το παιχνίδι ήταν μονόλογος για την ομάδα του Χατζηαλέξη με το γήπεδο πάντως να μην είναι και στην καλύτερη κατάσταση ελέω της βροχής.
 Η επιβεβαίωση της καλύτερης ομάδας ήρθε στο 37, ο ταν ο Αθανασόπουλος μέσα απο την περιοχή και αριστερά με ωραίο σουτ έκανε το 2-0 δίνοντας το δικαίωμα για νέους πανηγυρισμούς..Το πρώτο ημίχρονο έληξε στο 2-0 με τον Εθνικό να μπαίνει πολύ δδυνατά και να χάνει ευκαιρίες με δοκάρι του Αθαανασόπουλου στο 55 ,με την εξέλιξη της φάσης απο κόρνερ που εκτελέστηκε να φέρνει το 3-0 με τον Παυλόπουλο. Το 3-0 χαλάρωσε λίγο το επιθετικό παιχνίδι των γηπεδούχων οι οποίοι πραγματοποιήσαν μία απο τις πιο εμφατικές εμφανίσεις στη σεζόν ,χάνοντας αρκετές ευκαιρίες για τη διεύρυνση του σκορ..

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment