Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Δεν ξενερώνουνε ΠΟΤΕ!!!!!

Mε το έτσι θέλω με το έτσι γουστάρω, ο  Εθνικός  δεν κατάφερε να πάρει την 9η σερί νίκη του στο Πρωτάθλημα και να κάνει το πιο αποφασιστικό βήμα για την πρώτη θέση. Οχι ότι επήλθε η καταστροφή μετά την ισοπαλία με τον Ερμή αλλά είναι αυτό το ...γιατί που  πονάει τον κάθε φίλο της ομάδας για αυτό που βίωσε το μεσημέρι του Σαββάτου.
Σε ένα ματς κακό -δυσφήμηση του ποδοσφαίρου- με τον Εθνικό να μην παίζει στα στάνταρ που τον έχει συνηθίσει ο κόσμος  και τον Ερμή να προσπαθεί αλλά να μην μπορεί  , οι παίκτες των "Κυανόλευκων" μπόρεσαν να ανοίξουν το σκορ και προσπαθούσαν να κρατήσουν το προβάδισμα απέναντι -κακά τα ψέματα- σε μία πολύ κατώτερη ομάδα  η οποία χρησιμοποιήσε σκληρό παιχνίδι  για να πάρει αυτό που ήθελε και εννοείται με την ανοχή του διαιτητή κυρίου Καρυοφύλλη που απο κάποια στιγμή και πέρα γέμισε με κάρτες τους φιλοξενούμενους.
 Και εκεί που όλα έδειχναν ότι το 0-1 θα σφράγιζε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών ένα ανύπαρκτο φάουλ  -απο τα πολλά που σφυρίχτηκαν είς βάρος του Εθνικού στο δεύτερο μέρος και έχοντας συμπληρώσει 96 λεπτά αγώνα -με τη λάθος έξοδο έξοδο του Χατζημαρινάκη αλλά και το φάουλ πάνω στον Ξενιτόπουλο φέρνει την ισοφάριση.
 Θα πεί κανείς οκ...Προχωράμε ..Ομως απο εκεί και πέρα επήλθε το χάος.. Βάζεις γκολ για την ομάδα σου ,ισοφαρίζεις τον πρωτοπόρο και αντί να  πάς και να γίνεις ένα με τον πάγκο της ομάδας σου ,τους συμπαίκτες σου και τον προπονητή πας ΜΠΡΟΣΤΑ στην εξέδρα των αντιπάλων, στα μούτρα του πικραμένου φιλάθλου-οπαδού και του δείχνεις τα γεννητικά σου όργανα βγάζοντας ένα τρομερό κόμπλεξ και τους προκαλείς. Οι σκηνές -ροκ που ακολούθησαν μπορεί να μην είναι το καλύτερο δυνατό   γεγονός αλλά πραγματικά θα υπάρξει κανείς  να τιμωρήσει αυτούς οι οποίοι ουσιαστικά ξεκίνησαν τα επεισόδια;
Οσο για τον διαιτητή ,Καρυοφύλλη όλοι ξέρουν ότι είναι ένας διαιτητής καριέρας όντας  στη football league ,αλλά σε πολλές περιπτώσεις (Φωκικός-Παναχαική, Μοσχάτο-Αετός ,τα πιο πρόσφατα) και άλλα παιχνίδια έχει επιφέρει  τεράστιες φωνές διαμαρτυρίας. Αντί λοιπόν ένας τόσο έμπειρος ρέφερι να οδηγήσει ένα ντέρμπι κορυφής σε ήρεμα νερά προτίμησε με τον τρόπο που διαχειρίστηκε το παιχνίδι-ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο- να σπάσει τα νεύρα  των φιλοξενούμενων και να δώσει ευκαιρίες επιθέσεων στον Ερμή..Γιατί το έκανε αυτό;Το ξέρει μόνο ο  ίδιος..
Οσο για τον κόσμο της ομάδας ,τα παράπονα είναι δικαιολογημένα. Τα νεύρα επίσης ,ωστόσο μέχρι η ομάδα να ξεκολλήσει απο το βούρκο των τοπικών θα πρέπει να κάνει υπομονή ,να είναι κοντά στην ομάδα δυναμικά και να τη βοηθάει ..Αλλωστε, για ακόμα μία φορά αποδείχτηκε ότι ο Εθνικός "πονάει" κάποιους  όταν  βρίσκεται ψηλά . Δυστυχώς για τον οποιοδήποτε "εχθρό" του συλλόγου ,η ομάδα θα προχωρήσει και θα μεγαλουργήσει αρκεί ΟΛΟΙ  να είναι ενωμένοι για τον σκοπό της ανόδου και της σταδιακής επιστροφής εκεί που αξίζει...

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment