Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Χατζηαλέξης: "Σχέση εμπιστοσύνης και αλληλοσεβασμού με τη διοίκηση"

Η επόμενη ημέρα στο στρατόπεδο του Εθνικού μετά το 3-0 επι του Αμπελακιακού επέφερε ρεπό για τους παίκτες του Μαργαρίτη Χατζηαλέξη που μίλησε εφ όλης της ύλης μετά το τέλος του αγώνα.
  Αυτό που είχε αναφέρει ο προπονητής, όσον αφορά στο  προηγούμενο παιχνίδι με τον Πολυκράτη, είχε να κάνει με την έλλειψη σοβαρότητας στο πρώτο ημίχρονο το οποίο είχε αποδειχτεί κομβικό στο να μην έρθει η νίκη σε αυτό το ματς δεν έκανε την  εμφάνιση του στο γήπεδο του Ελληνικού.
 Απο το ξεκίνημα της αναμέτρησης μέχρι  και το τέλος αυτής  οι ποδοσφαιριστές του Εθνικού ήταν εξαιρετικοί και δεν έδωσαν δικαιώματα στην ομάδα της Σαλαμίνας να ελπίζει ότι μπορεί να πάρει κάτι καλό.
 Αυτό ήταν κάτι που τόνισε και ο προπονητής της ομάδας στις δηλώσεις του: "Είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος απο την  εμφάνιση των παικτών που επέδειξαν χαρακτήρα στο παιχνίδι με τον Αμπελακιακό.Μετά  τα δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα ,δείξαμε ότι δεν
είμαστε τυχαία στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Αν και όπως έχουμε πεί υπάρχει κούραση στην ομάδα όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν έδειξαν τον καλύτερο τους εαυτό και οδήγησαν την ομάδα στη νίκη σε ένα ματς που εμείς το κάναμε εύκολο."
Στην ομάδα το χαμηλό προφίλ και η σοβαρότητα αλλά και η προσεκτική προσέγγιση  σε κάθε αντίπαλο αποτελεί must στο προφίλ του συλλόγου που έχει ως αποκλειστικό στόχο την άνοδο, όπως τόνισε στην συνέχεια των δηλώσεων του ο έμπειρος κόουτς..
"Απο κει και πέρα όμως, όπως έχουμε ξαναπεί, δεν κάναμε τίποτα παρα μόνο  ένα ακόμα βήμα για την πρώτη θέση. Αρα μέχρι την επόμενη προπόνηση και την προετοιμασία  για το παιχνίδι με την ΑΕ Νίκαιας  έχουμε δικαιώμα να είμαστε χαρούμενοι. Μετά τα Χριστούγεννα μπαίνουμε σε διαδικασία σκληρής δουλειάς μπαίνοντας στην τελική ευθεία για τον στόχο μας."

 Για να μπορέσει μία ομάδα να πετύχει τους στόχους της χρειάζεται και μία ισχυρή διοίκηση. Η αγαστή συνεργασία και η σχέση εμπιστοσύνης που έχει χτιστεί μεταξύ προπονητή και Προέδρου είναι ένα ακόμα συστατικό της επιτυχίας κάτι που ανέφερε ο Μαργαρίτης Χατζηαλέξης μετά το τέλος του αγώνα του Σαββάτου.
. "Εδώ θα ήθελα να πω και κάτι πολύ σημαντικό που αφορά στη λειτουργία του συλλόγου. Ο Πρόεδρος του συλλόγου ,κύριος Αγγελόπουλος, είναι κοντά μας σε ότι και αν χρειαστούμε και η συνεργασία μας μέχρι τώρα είναι άριστη. Οτι χρειαστούμε είναι κοντά μας με την σχέση μας να εμπεριέχει τεράστιο σεβασμό και εμπιστοσύνη κάτι που δύσκολα βλέπεις ακόμα και σε ομάδες της Σούπερλιγκα.." 

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment