Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Με σοβαρότητα για το τρίποντο

Η επιστροφή στις νίκες  στην αναμέτρηση κόντρα στον Αμπελακιακό, είναι το ζητούμενο για τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία του Εθνικού. Ο προπονητής της ομάδας Μαργαρίτης Χατζηαλέξης καθώς και ο αμυντικός , Αλέξανδρος Κάνδιας μίλησαν στο Εθνικός Tv για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.






ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΧΑΤΖΗΑΛΕΞΗΣ



ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟ:Είναι ένα εντελώς διαφορετικό ματς σε σχέση με εκείνο του Κυπέλλου στην αρχή της χρονιάς όπου τους έλειπαν και δύο παίκτες .Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι.. Από κει και πέρα κοιτάζουμε μετά τα δύο ανεπιτυχή για εμάς ,επιτυχή για άλλους αποτελέσματα  εκτός έδρας με Ερμή και Πολυκράτη κοιτάζουμε να το ξεπεράσουμε και να επανέρθουμε στις επιτυχίες.

ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΣΧΗΜΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ :Έχουμε πει ακόμα και όταν κερδίζουμε ότι έχουμε ένα σκοπό και μια φιλοσοφία που δεν αλλάζει. Βγαίνει από τους παίκτες μία κούραση και είναι φυσιολογικό γιατί δεν έχουμε κάνει προετοιμασία. Περιμέναμε τώρα στις διακοπές ότι δεν θα παίξουμε αλλά τελικά θα γίνει πρωτάθλημα  και δεν έχουμε περιθώριο να προετοιμαστούμε κατάλληλα. Παίζουν οι ίδιοι παίκτες  δεν έχουμε βάθος και για αυτό θέλουμε να ενισχυθούμε στην μεταγραφική περίοδο.
Είναι δύσκολα ,αλλά και εγώ και ο γυμναστής κάνουμε αυτά που πρέπει  για να έχουμε τους παίκτες εκεί που πρέπει.



ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΜΑΣ: Ο Αμπελακιακός είναι καλή ομάδα και μάλιστα στο παιχνίδι του Κυπέλλου δεν έπαιζε και ο καλύτερος τους επιθετικός  που τώρα θα παίξει και  αν δεν προσεχτεί θα μας  δημιουργήσει πρόβλημα.

ΚΛΕΙΔΙ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ: Ο ένας να βοηθάει τον άλλο και να έχουμε ηρεμία. Αυτή που είχαμε χάσει στο τελευταίο παιχνίδι.

ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΩΝΙΚΟ : Μας ενδιαφέρει το Κύπελλο αν και είναι ακόμα αργά. Από κει και πέρα ο Ιωνικός είναι μία ιστορική ομάδα σε παραπάνω κατηγορία αλλά θα παίξουμε δυνατά για να πάρουμε ότι μας αξίζει.



ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΝΔΙΑΣ

Παρά τα δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα που είχαμε θεωρώ  ότι μας έκανε καλό και ο καθένας θα δώσει τον καλύτερο  του εαυτό  και θέλει να αποδείξει στο γήπεδο ότι τα δύο τελευταία παιχνίδια  ήταν τυχαία εντελώς. Αλλωστε στο ματς με τον Ερμή η ισοπαλία ήρθε στο 98 με παράξενο τρόπο. Τώρα πιστεύω ότι η ομάδα θα επανέλθει στις νίκες και θα παραμείνει πρώτη και όσο πάει θα καλυτερεύει

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ : Το μυστικό είναι το πολύ καλό κλίμα .Η ομάδα έχει πολύ καλούς παίκτες και ένα προπονητή που ξέρει την κατηγορία πολύ καλά και μας βοηθάει όλους ,βλέποντας τον καθένα μας ως ξεχωριστό χαρακτήρα. Και υπάρχει βοήθεια από όλους…

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ: Η άμυνα δίνει τα πρωταθλήματα σε όλον τον κόσμο, η ομάδα έχει την  καλύτερη άμυνα και αυτό θα συνεχιστεί γιατί μην ξεχνάμε ότι είμαστε νέα ομάδα .

ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ: Η ομάδα από διοίκηση μέχρι και τον τελευταίο παίκτη θα κάνει τα πάντα για να πετύχει τον σκοπό της που είναι μόνο η άνοδος και πιστεύω ότι  θα τα καταφέρουμε.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: Θα κάνουμε Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στο γήπεδο και αυτό είναι καλό γιατί δεν θα χάσουμε καθόλου την αγωνιστική μας δράση καθώς δεν έχουμε κάνει προετοιμασία και δεν θα χάσουμε ρυθμό.

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment