Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Aκαδημίες: Ηττα για τους Junior

JUNIOR Τουρνουά Ελαιώνα

Ακαδημία Περιστερίου - ΕΘΝΙΚΟΣ 9-8



Απροσδόκητη ήττα για την ομάδα των Junior του Εθνικού μια αγωνιστική μετά την εντυπωσιακή νίκη επί του πρωτοπόρου του πρωταθλήματος.

Η βροχή, το γλιστερό τεραίν, οι ελλείψεις στην άμυνα μας, η όχι καλή μέρα που βρέθηκαν μερικά ατού της ομάδας  και η τύχη διαμόρφωσαν ένα μεγάλο σκόρ με εντυπωσιακή διακύμανση. Μόλις στο 1ο λεπτό με μακρινό φάουλ βρεθήκαμε πίσω στο σκόρ. Ο Ντόσκορης όμως με διαγώνιο σούτ ισοφάρισε. Κόντρα στην ροή του αγώνα δεχτήκαμε 2 γκολ από αμυντικά λάθη και ενώ ενδιάμεσα είχαμε δοκάρι από κοντά με τον Σιγάλα.

Η ομάδα μας συνέχισε να επιτίθεται και μείωσε σε 2-3 μετά από σούτ του Σιγάλα, ασθενή απόκρουση του τερματοφύλακα και προβολή του Παυλίδη. Με πανομοιότυπο με το πρώτο γκολ έγινε το 2-4 , αλλά με πολλά ψυχικά αποθέματα ο Εθνικός ισοφάρισε με 2 ακόμα προσωπικά γκολ του Σιγάλα. Και ενώ το ημίχρονο έδειχνε ότι τελειώνει ισόπαλο μετά από κόρνερ οι ψηλότεροι παίκτες του Περιστερίου με κεφαλιά από κοντά στο 2ο δοκάρι έκαναν το 4-5.

Στ β ημίχρονο το έργο συνεχίστηκε ίδιο και με ένα ακόμα γκολ φάουλ από μακριά (το 3ο) και ένα αυτογκόλ το Περιστέρι φάνηκε να καθαρίζει τον αγώνα. Η ομάδα μας απάντησε με 2 γκολ, ένα του Σιγάλα με διπλή προσπάθεια και ένα του Ντόσκορη με δυνατό σουτ μετά από στρώσιμο του Αυλωνίτη και έφτασε στο 6-7. Μια ακόμα κεφαλιά στο 2ο δοκάρι μετά από κόρνερ και ένα διαγώνιο γωνιακό σούτ και το Περιστέρι φάνηκε να ξανακλειδώνει στο ματς με 6-9. Ένα βασικό στοιχείο της ομάδας μας είναι ότι δεν τα παρατάει ΠΟΤΕ και έτσι μείωσε αρχικά σε 7-9 όταν ο Ντόσκορης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή, ο Κουνέλης εκτέλεσε το πέναλτι και ο Σιγάλας πήρε την απόκρουση του τερματοφύλακα και σκόραρε. Και λίγο αργότερα 8-9 με κεφαλιά του Σιγάλα  Η πίεση στην συνέχεια δεν είχε αποτέλεσμα και έτσι ναι μεν χάσαμε ένα παιχνίδι που μπορούσαμε να κερδίσουμε, αλλά είδαμε ότι και τα Junior έχουν τη ψυχή του Εθνικού - που θέλουμε.



Εθνικός : Βίτσας, Ζαχαρόπουλος, Κουνέλης, Παπαδάκης Στάθης, Ντόσκορης, Αυλωνίτης, Παυλίδης, Σιγάλας, Βατίστας, Παπαδάκης Αντώνης

Προπονητής: Αντώνης Γρηγοριάδης

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment