Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

1-0 και έξι στα έξι

Και το ..ταξίδι συνεχίζεται..Εστω και με άγχος, έστω και με την κούραση να βαραίνει τα πόδια τους, οι παίκτες του Εθνικού κατάφεραν να υπερκεράσουν τις δυσκολίες, επικρατώντας με 1-0  της Χαραυγής.

Ο Μαργαρίτης Χατζηαλέξης ξεκίνησε με τους Χατζημαρινάκη,Τσαραούση,Ξενιτόπουλο(65 Mιχαήλ), Κάνδια, Παπαιωάννου, Χαλιμούρδα, Ηλιόπουλο ,Γαλάνη,Νικολή,Σαλίμπασα(75 Μπενά),Αθανασόπουλο(80 Τοζακίδης).
Οι φιλοξενούμενοι παρέταξαν τους: Παπαδόπουλο,Τζανάκη,Μύρκο,Χατζηπαπά,Δημόπουλο,Μενδρινό,Χριστόπουλο,Αθανασιάδη,Τζαμαλή,Ζούπα ,Πέκοφ.

Το πρώτο 20λεπτο χαρακτηρίζεται ως παιχνίδι κέντρου με τους παίκτες της Χαραυγής να προσέχουν καταρχήν την άμυνα τους, αλλά και απο την άλλη τον Εθνικό να μην μπορεί να δημιουργήσει φάσεις. Ουσιαστικά επρόκειτο για ένα παιχνίδι κέντρου.
Το πρώτο ημίχρονο έληξε στο στείρο 0-0 με τις δύο ομάδες να μην παίζουν καλό ποδόσφαιρο ,το παιχνίδι να έχει αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα εκατέρωθεν ,ενώ και η ατμόσφαιρα στο γήπεδο μοιάζει ηλεκτρισμένη με την παρουσία και φιλοξενούμενων οπαδών περίπου 80 τον αριθμό.
O Eθνικός άνοιξε το σκορ στο 65 με τον Αθανασόπουλο που εκμεταλλεύτηκε με άψογο τρόπο μία σέντρα από δεξιά και με πλασέ στην κίνηση έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.
Το παιχνίδι δεν διεδικεί δάφνες ποιότητας μιας  και το παιχνίδι των δύο ομάδων ,το διέκριναν τα πολλά νεύρα με τις δύο ομάδες ακόμα και στο δεύτερο μέρος να μην μπορούν ούτε η μία ,ούτε ή άλλη να ελέγξουν το κέντρο.
 Τελικό λοιπόν 1-0 και έξι στα 6

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment