Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Eίδαν μαζί το ματς Αγγελόπουλος-Πρίντεζης

Φωτό Manos
Οπως έχει ξαναειπωθεί -ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν- τόσο  απο τον ίδιο τον Πρόεδρο της ομάδας Κύριο Αγγελόπουλο,αλλά και τον ομόλογο του ,του Ερασιτέχνη Κύριο Πρίντεζη, ο Εθνικός είναι μία οικογένεια. Και αυτό φάνηκε για ακόμα μία φορά και στο παιχνίδι με τον Α.Α. Ρέντη..
Η αγάπη για τον Εθνικό και η θέληση ΟΛΑ τα τμήματα τα οποία έχει η ομάδα να πρωταγωνιστούν όπως προστάζει η ιστορία του συλλόγου φέρνει μπροστά το γνωστό "η ισχύς εν τη ενώσει." Η διοίκηση του ποδοσφαίρου ασχολείται νυχθημερόν με την ομάδα  προκειμένου να επανέλθει  εκεί που ανήκει, όπως και η  διοίκηση του Ερασιτέχνη ,κάτω απο αντίξοες συνθήκες, παλεύει για να μπορέσουν όλα τα  τμήματα των "Κυανόλευκων" να είναι όπως αρμόζει στην ιστορία του συλλόγου. Οι δύο άντρες μαζί με τον Αντιπρόεδρο Κύριο Αναγνώστου,παρακολούθησαν ένα ακόμα παιχνίδι της ομάδας με την αγωνία να φτάνει στο κατακόρυφο και τον Χαλιμούρδα να "λυτρώνει" άπαντες στο 84.
Είπαμε το γράψαμε  και θα το ξαναπούμε και θα το ξαναγράψουμε..Ο Εθνικός είναι μία ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και θα επανέλθει εκεί που του αξίζει κόντρα  σε όλους όσους θέλουν να πιστεύουν  ή έυχονται να γίνει το αντίθετο για τους δικούς τους λόγους.

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment