Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Τα μηνύματα από το ματς με τον Ρέντη

Είναι αλήθεια ότι σε σχέση με άλλα παιχνίδια , ο Εθνικός δεν ήταν το ίδιο καλός απέναντι στην ομάδα του Απόλλωνα-Ακράτητου Ρέντη. Το ...επαγγελματικό 1-0 και οι τρείς πόντοι είναι αυτό που κρατάνε στους "Κυανόλευκους".
 H γλώσσα της τεχνικής ηγεσίας  έχει μαλλιάσει πραγματικά αναφορικά με το πως η ομάδα πρέπει να κοιτάει παιχνίδι με παιχνίδι και  όταν αυτή πάει καλά να μην υπάρχουν φανφάρες αλλά και όταν κάτι πάει στραβά να μην υπάρχει η απογοήτευση.
 Ο δρόμος άλλωστε είναι πολύ μακρύς και δεν θα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα. Προσήλωση στον στόχο που κακά τα ψέματα είναι η άνοδος αλλά πάντα με οδηγό το καθαρό μυαλό.
 Οι αναμετρήσεις με Θύελλα και Ρέντη πρέπει να δείξουν τον δρόμο για τη συνέχεια. Καμία ομάδα  δεν πρόκειται να χαριστεί, ή φοβούμενη το όνομα του Εθνικού να δεχτεί εύκολα τη μοίρα της.
 Στο ματς του Κορυδαλλού, υπήρξαν τρία δοκάρια και πολλές χαμένες ευκαιρίες απο την πλευρά της ομάδας που έδειξε να υποτιμά τον αντίπαλο.Το ίδιο πήγε να συμβεί και στο Ελληνικό που μπορεί να είναι ένα  γήπεδο το οποίο έχει όλα τα κομφόρ αλλά βοηθάει πολύ τις ομάδες που, όπως έλεγε ο Μουρίνιο,παίρνουν το λεωφορείο και με διπλή ζώνη άμυνας,πάνε να πάρουν την ισοπαλία ,επιθυμώντας να "κλέψουν"  βαθμούς και μεταξύ μας καλά κάνουν..Αυτή είναι η δουλειά τους και αυτό πρέπει να κάνουν.
 Aρα το τρίπτυχο σοβαρότητα ,μη υποτίμηση του αντιπάλου και δουλειά  πρέπει να κυριαρχει για να επιτευχθεί ο στόχος.
Η διοίκηση είναι εδώ και δυνατή, ο κόσμος όλο και αυξάνεται ,η ποιότητα υπάρχει ,άρα αν προσθέσουμε τα τρία παραπάνω συστατικά η επιτυχία μπορεί να έρθει..


About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment