Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Σοβαρότητα-Διάρκεια -Φιλοξενία

Το παιχνίδι με τους Νέους Δραπετσώνας αποτελεί παρελθόν όπως και τα όποια πανηγύρια για το 7 στα 7.. Ακόμα-άλλωστε- είναι πάρα πολύ νωρίς  για συμπεράσματα και για αυτό στους "Κυανόλευκους" κρατούν μικρό καλάθι.

Τρία είναι τα πράγματα τα οποία κρατάει ο Εθνικός απο το εν λόγω  ματς.  Το πρώτο είναι η διάρκεια σοβαρότητας που επέδειξε η ομάδα. Δεν ξεκίνησαν καλά οι "Κυανόλευκοι" που βρήκαν μπροστά τους μία ομάδα που για πρώτη φορά φέτος αποφάσισε να παίξει μπάλα και όχι να ταμπουρωθεί στην άμυνα. Οταν μπήκε το πρώτο γκολ , ο γόρδιος δεμός "λύθηκε", το εξαίρετο γκολ του Παυλόπουλου με ψαλίδι προσέθεσε ένα θεαματικό χαρακτήρα  στο παιχνίδι  και το 0-3 απλά "κλείδωσε" το τρίποντο κάτι που νωρίτερα ,Σαλίμπασα, Παυλόπουλος και Αθνασόπουλος δεν μπόρεσαν να κάνουν. Ωστόσο αυτό που είναι σημαντικό έχει να κάνει πως μετά το 0-1 δεν δόθηκαν λαβές στους Νέους να ελπίζουν ,κάτι που δεν έγινε με τον Αργοναύτη.

Δεύτερο είναι ότι σιγά-σιγά ο προπονητής περνάει αυτό που θέλει μέσα στο παιχνίδι. Το στατικό ποδόσφαιρο είναι κάτι που απεχθάνεται ο κύριος Χατζηαλέξης και θέλει όλοι οι παίκτες με το που δώσουν την μπάλα να έχουν διαρκή κίνηση ώστε οι αντίπαλες άμυνες να ανοίγουν εύκολα και να έρχεται η πεμπτουσία  του ποδοσφαίρου που δεν είναι άλλη απο το γκολ. Το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα φαίνεται απο την προπόνηση ,στη διάρκεια και στο τέλος του ματς  αλλά και εκτός γηπέδου  .

Τρίτον ήταν η υποδειγματική φιλοξενία των Νέων Δραπετσώνας.  Η διοίκηση του Εθνικού έχει να λεει για τις πολύ καλές συνθήκες που βίωσε  τόσο εκείνη όσο και ο κόσμος  της ομάδας που φιλοξενήθηκε στις εξέδρες του γηπέδου της Δραπετσώνας σε ένα ματς παράδειγμα όπως και εκείνο με τον Αργοναύτη.  Και βέβαια  ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας, κύριος Αλέξης Αγγελόπουλος δεσμεύτηκε ότι στο ματς του δεύτερου γύρου η φιλοξενία θα είναι το ίδιο υποδειγματική.

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment