Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

"Πάμε παιχνίδι με παιχνίδι"



Για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα –Ακράτητο, τον κόσμο της ομάδας αλλά και τους στόχους του Εθνικού μίλησαν στην κάμερα του Εθνικός TV,  ο προπονητής της ομάδας Μαργαρίτης Χατζηαλέξης καθώς και ο τερματοφύλακας Γιάννης  Χατζημαρινάκης..






ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΧΑΤΖΗΑΛΕΞΗΣ


Σίγουρα θα είναι ένα από τα πιο δύσκολα ματς  γιατί είναι μία ομάδα με πολύ καλούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι πιστεύω ότι δεν έχουν βρει ακόμα ρυθμό  και θέλουν ακόμα προσοχή  και όπως έχουμε πει προχωράμε παιχνίδι με παιχνίδι.

Δεν έχουμε κάνει ακόμα τίποτα. Είμαστε ομάδα 35 ημερών  και θέλουμε πολύ δουλειά .Πάμε παιχνίδι με παιχνίδι μέχρι τα Χριστούγεννα όπου θα βρω την ευκαιρία να δουλέψω με τους παίκτες   να τους έχω πιο πολύ κοντά μου και  το αποτέλεσμα θα φανεί μετά τις γιορτές.

Με τη διακοπή δουλέψαμε αρκετά γνωριζόμαστε κάθε μέρα .

Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας , γιατί μία ομάδα χωρίς κόσμο δεν είναι τίποτα. Πόσο μάλλον ο Εθνικός που έχει χιλιάδες κόσμου. Παιχνίδι με παιχνίδι και με την ποιότητα που θα βγάλουν οι παίκτες θα έρθουν και άλλοι να μας στηρίξουν. Θέλουμε όμως ακόμα πολύ δουλειά.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΤΖΗΜΑΡΙΝΑΚΗΣ

Είναι ένα ματς σαν όλα τα άλλα. Η προσοχή μας θα είναι στο 100% και οι τρεις βαθμοί. Στόχος μας είναι το πρωτάθλημα χωρίς δεύτερη σκέψη. Όποια δυναμική και να έχει η ομάδα το όνομα Εθνικός σε οδηγεί να πάρεις το Πρωτάθλημα.

Ο κόσμος είναι δίπλα και μας βοηθάει με όλες τις δυνάμεις που έχει και πάρα τις δυσκολίες του χαμηλού τη; Κατηγορίας θα καταλάβει ότι είναι πρόσκαιρο και σε λίγο διάστημα θα βρεθούμε σε καλύτερα επίπεδα.

Η ομάδα δούλεψε 100/% στην διακοπή. Παίξαμε ένα φιλικό που ήταν σαν να παίζαμε. Η απόδοση μας ήταν ικανοποιητική και δεν έχουμε μείνει καθόλου πίσω.

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment