Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Μία οικογένεια ο Εθνικός

Τέσσερα ματς ισάριθμες νίκες για την ομάδα του Εθνικού. Τρεις νίκες  στο Πρωτάθλημα και μία στο Κύπελλο,  έχουν πετύχει  οι  "Κυανόλευκοι" οι οποίοι ξεκίνησαν μία χρονιά σε κατηγορία
στην οποία δεν ανήκουν ελέω ονόματος  και τεράστιας ιστορίας   και χωρίς να έχει γίνει κάποια προετοιμασία όπως άλλες ομάδες με πολλούς απο τους παίκτες αλλά και τον προπονητή  να έρχονται  πάρα πολύ αργά.

Το ξεκίνημα για το Κύπελλο Πειραιά ,νικηφόρο..Επαγγελματική νίκη με 1-0
απέναντι στον Αμπελακιακό και  εν συνεχεία επιβλητικό 5-1 επι της Δόξας Πειραιά.Ακολουθεί το 6-0 επι του Αίαντα και το αγχωτικό 2-3 επι της Θύελλας Κορυδαλλού με την  ομάδα να έχει πολλές χαμένες ευκαιρίες και τρία δοκάρια που τα δύο να είχαν μπεί η νίκη θα ερχόταν πιο εύκολα.

ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ Η ΟΜΑΔΑ

Η ομάδα απο την διοίκηση ,τον προπονητή τους παίκτες και μέχρι τον φροντιστή είναι μία οικογένεια .Απαραίτητο συστατικό  για την επιτυχία. Η φανέλα του Εθνικού είναι βαριά και άπαντες έχουν καταλάβει ότι θα πρέπει να δίνουν σε κάθε ματς  κάτι παραπάνω απο το 100% για να πετύχουν τον στόχο της ομάδας που δεν είναι άλλος απο την άνοδο.

ΔΟΥΛΕΙΑ -ΔΟΥΛΕΙΑ -ΔΟΥΛΕΙΑ

Αυτό είναι το μότο που υπάρχει  στα αποδυτήρια . "Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά" λένε όλοι με μία φωνή ξέροντας ότι με τα δεδομένα που υπάρχουν και με τους αντιπάλους μόλις βλέπουν τον Εθνικό να γυαλίζει το μάτι τους ,πως τίποτα δεν θα έρθει εύκολα. Το παιχνίδι με την Θύελλα κατέδειξε αυτό το γεγονός. Οι Κορυδαλλιώτες έκαναν εξαιρετικά δύσκολη τη ζωή των  Πειραιωτών στέλνοντας το νήμυμα όπως αναφέραμε παραπάνω ότι τίποτα  δεν θα είναι εύκολο.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΟΣΜΟΣ


Αποτελεί τον 12ο και για να μην πούμε 13ο παίκτη του συλλόγου. Σε αυτή τη δύσκολη καμπή στην ιστορία του Εθνικού , ο κόσμος ήταν εκεί και το μήνυμα που έρχεται είναι ότι αυτός  θα είναι ακόμα περισσότερος όσο περνάνε τα παιχνίδια. Η ιαχή "Εθνικός" ακούγεται εντός και εκτός και κυριαρχεί .Και είναι αλήθεια ότι απο τη στιγμή που η ομάδα βρέθηκε σε δύσκολη θέση είναι αλήθεια ότι υπήρχε ένα πάγωμα στον κόσμο. Ωστόσο, όλοι ξέρουν και καταλαβαίνουν ότι στα δύσκολα η ομάδα τους χρειάζεται .

ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Για να μπορέσει να  πετύχει μία ομάδα τους στόχους της πρέπει να  υπάρχει μία σταθερή διοίκηση,  η οποία θα εμπνέει εμπιστοσύνη. Ο Αλέξης Αγγελόπουλος(Δεξιά στη Φωτό),  κρατάει σαν καλός Καπετάνιος το τιμόνι του συλλόγου προσαπθώντας να αναγεννήσει τον σύλλογο απο τις στάχτες του και να τον οδηγήσει εκεί που ανήκει. Οι δυσκολίες ,πολλές, η θέληση όμως για επιτυχία απο ένα αποδεδειγμένα οπαδό της ομάδας , είναι ακόμα μεγαλύτερη και για αυτό το λόγο όλα τα εμπόδια ξεπερνιώνται.

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment