Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Σκληρή δουλειά

Μπορεί αυτό το Σαββατοκύριακο να μην υπάρχουν αγώνες στον Πειραιά αυτό όμως δεν χαλαρώνει και δεν ηρεμεί κανένα στον Εθνικό. Και πως να γίνει αυτό  όταν η τεχνικη ηγεσία , οι παίκτες και γενικά η διοίκηση δεν ησυχάζουν ούτε λεπτό. Αλλωστε, ο στόχος είναι ένας και μοναδικός. Η άνοδος..Με αυτό ξυπνούν και με αυτό κοιμούνται όλοι  στην ομάδα.

Και Ναι..Μπορεί η ομάδα να μην έχει κάνει την προετοιμασία όπως θα ήθελε, μπορεί αρκετοί παίκτες να ήρθαν αργά ,όμως όπως έχι διαφανεί μέχρι τώρα όταν ο χαρακτήρας οικογένεια και το σύνθημα ένας για όλους και όλοι για ένα κυριαρχεί τότε κάτι καλό μπορεί να βγεί.
Καθημερινά στο Ελληνικό, τεχνική ηγεσία και παίκτες παλεύουν σκληρά για να μπορέσει η ομάδα να επιστρέψει σιγά -σιγά στις επαγγελματικές κατηγορίες.Γιατι κακά τα ψέματα,φίλοι και "εχθροί" παραδέχονται ότι ο Εθνικός είναι πολυτέλεια για το τοπικό.Η ιστορία και ο κόσμος που είναι αρωγός ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ σε αυτή την προσπάθεια καταδεικνύουν  του λόγου το αληθές.
Την Παρασκευή η ομάδα θα δώσει φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με τον Γκυζιακό(16.30 ,Ελληνικό) προκειμένου οι παίκτες να συνεχίσουν να βρίσκονται σε αγωνιστικούς ρυθμούς ,μιας και ακολουθεί το ματς με τον Ρέντη. Kαι βέβαια ο Μαργαρίτης Χατζηαλέξης θα έχει την ευκαιρία να δοκινμάσει πρόσωπα και σχήματα και να βγάλει ακόμα περισσότερα χρήασιμα συμπεράσματα. 

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment